lifesaving.nl banner 1

lifesaving.nl_pool-meeting2

De inschrijvingen voor de LifeSaving.nl Pool Meeting 2012 stromen inmiddels binnen. Aanmelden is nog mogelijk t/m 5 augustus 23:59 uur. Als jij er nog niet tussen staat: wees er snel bij!
Entries for the LifeSaving.nl Pool Meeting 2012 are coming in rapidly. You can register for the competition untill August the 5th, 23:59 hour. If you are not on the entry lists: be quickly to secure your place!
Es gibt immer mehr Anmeldungen für den LifeSaving.nl Pool Meeting 2012. Anmelden ist immer noch möglich bis der 5. August 23:59 Uhr. Wenn du noch nicht auf die Meldeliste stehst: sei schnell!

Ook dit jaar zijn er weer speciale klassementen voor 'Rookies', voor reddingssporters die dus voor de eerste keer deelnemen aan de individuele tak van onze sport. Een ideale manier om uit te vinden of jij ook plezier ziet in de wedstrijdsport van de reddingsbrigade.

Wij willen met dit berichtje toch ook nog even benadrukken dat het van belang is dat iedereen zich via zijn of haar reddingsbrigade inschrijft. De regels schrijven voor dat iedere brigade een aantal officials mee moet nemen naar de wedstrijd, naar gelang hoe groot de ploeg is van de deelnemende brigade. Dus: mocht je in willen schrijven, altijd via je eigen coach! Wanneer er van één brigade via meerdere personen aanmeldingen binnenkomen, zullen wij alle aanmeldingen als niet ontvangen beschouwen!

Sfeerbeelden.

Nadat je inschreven hebt, kun je afmeldingen & wijzigingen nog doorgeven t/m 18 augustus. Om ook de laatste lege plekken in de serie indeling nog op te kunnen vullen, geven wij iedereen die zich nog niet ingeschreven heeft nog t/m 18 augustus de mogelijkheid om zich alsnog in te schrijven (mits er nog plaats is dus), echter wordt het inschrijfgeld dan verhoogd met een boete van 50%. Het is dus gewoon een verstandig idee om voor de reeds gestelde uiterste datum (5 augustus) in te schrijven.

Zorg er voor dat je alle info doorleest, die te downloaden is op deze pagina.

Uitnodiging / Invitation / Einladung
Wedstrijdbepalingen / Competition Regulations
Inschrijfformulier / Entry Form
Concept Programma / Concept Program
Vrijwaringsverklaring / Disclaimer

LifeSaving.nl Pool Meeting 2011
LifeSaving.nl Limietwedstrijd 2010
LifeSaving.nl LImietwedstrijd 2009

Facebook Eventpage