lifesaving.nl banner 1

lifesaving.nl_pool-meeting2

Eindelijk! We werden er van allerlei kanten al over belaagd, maar de uitnodiging van de LifeSaving.nl Pool Meeting is hier! Het logo is dit jaar weer een beetje gerevamped, en ook bezoeken we dit jaar een ander zwembad, namelijk het 10-banen bad van het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven. Dit alles om weer zo veel mogelijk zwemmers de mogelijkheid te geven deel te nemen aan onze wedstrijd. Op het programma staan alle individuele onderdelen plus enkele estafettes, dus ook in teamverband kan er gestreden worden voor de prijzen!
English invitation available below! Deutsche Einladung unten verfügbar!

LET OP: De wedstrijdbepalingen zijn gewijzigd.
ATTENTION: The comeptition regulations have been changed.

Natuurlijk zal er ook echt vuurwerk te zien zijn tijdens onze wedstrijd. En dat is ook niet heel erg onlogisch. De geruchten gaan al dat er enkele buitenlandse ploegen, waaronder de Duitse nationale ploeg, het gehele weekend te vinden zijn in Nederland. Op zaterdag 25 augustus vindt namelijk ook nog een LifeSaving.nl evenement plaats in Noordwijk, meer details daarover volgen nog in een later bericht.

Start!

Ook zal de Nederlandse nationale ploeg aanwezig zijn om de laatste loodjes te wegen voor de WK-selectie voor dit jaar in Australië. Daarnaast krijgen snelle beslissers ook nog eens extra voordeel! Bij aanmelding en betaling van inschrijfgeld voor 1 juli a.s. krijg je 10% korting! Op het inschrijfgeld dan. Als je nu nog niet overtuigd bent, dan weten wij het ook niet meer.

Uitnodiging / Invitation / Einladung
Wedstrijdbepalingen / Competition Regulations
Inschrijfformulier / Entry Form
Concept Programma / Concept Program
Vrijwaringsverklaring / Disclaimer

LifeSaving.nl Pool Meeting 2011
LifeSaving.nl Limietwedstrijd 2010
LifeSaving.nl LImietwedstrijd 2009

Facebook Eventpage