lifesaving.nl banner 1

Filcow-oxbow-filcow-oxbowNIET TE MISSEN!! Een geweldige gelegenheid om je lifesaving vaardigheden te oefenen en een geweldige tijd te beleven aan de Belgische kust! Nou met zo'n geweldig verkooppraatje moet je haast wel naar de FILCOW-OXBOW begin juli. Er staat dan natuurlijk ook al een programma van heb ik jou daar op het programma en als klap op de vuurpijl schijnt het mooie weer ook al besteld te zijn! Het moet niet gekker worden mensen! Mocht u nog twijfelen waarvoor u kiest in het overvolle (lange) weekend van 1 tot en met 4 juli, the Oxbow FILCOW is de plaats om te zijn!


Dit alles in Middelkerke Westende, nee toch Middelkerke, of.. Gewoon aan de watertoren. U weet! En anders volg de mensen maar die er eerder zijn geweest.

Op vrijdag 1 juli staat er een dubbele oceanman gepland en hetzelfde is waarschijnlijk waar voor de vrouwen.

Op zaterdag 2 juli begint de het FILCOW gedeelte van de FILCOW OXBOW, oftewel de Flanders International Lifesaving Championships Open Water. Boh boh! Dat gedeelte is dan ook zo groot dat het ook nog de zondag 3 juli duurt. Niet zo vreemd, want de volgende onderdelen komen aan bod:

Surf Race
Board Race
Ski Race
Ocean(wo)man
Beach Sprint
Beach Flags
Rescue Board Rescue
Rescue Tube Rescue
4x90m Beach Relay
Tapling Relay

En alsof het nog niet genoeg is wordt de FILCOW/Oxbow afgesloten met de maandag 4 juli en een Extra-Extra-Large Ocean man. Pfiew!

Inschrijven voor de filcow-oxbow moet vóór 25 juni 2011, door het inschrijfformulier op te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Oja! Ook niet geheel onbelangrijk! De dames van de Miss Coast verkiezing komen nog een stukje beach flaggen! Beach prepared!

Voor het preciezere wedstrijdschema kijkt u in de uitnodiging. Daar staat ook meer info over de leeftijdcategorieën en andersoortige zaken! Overnachting is zelf te zoeken.

Invitation - Uitnodiging
Registrationform - Inschrijfformulier
Facebook Evenementpagina