lifesaving.nl banner 1

Lolliger zeetje

Ze deden het weer! Shannon en Zane wisselden weer van stuivertje. Met lollige omstandigheden van 2 meter golven en stormachtige wind. Al meer dan 12 maanden waren de huidige trainingspartners ongeslagen. Deze keer was er echter een kleine onvoorziene omstandigheid...

Tim Peach
Tim Peach werd zwaar gesteund door de locale bevolking.

En die onvoorziene omstandigheid heette Tim Peach. Hij werd ook zwaar gesupporterd door zijn (bijna) thuispubliek van Mooloolooba. Gisteren werd hij nog teleurstellend elfde en na seizoenen vol van 3e en 4e plaatsen, leek het in de 4e Kellogg's ronde anders te gaan eindigen. Tim beproefde zijn geluk al direct in het eerste rondje op de ski. Dat moet er ongeveer als volgt uit hebben gezien:

En

hopla

kee

Ja dan ligt de rest achter. Dus mocht Tim Peach onder luid gejuich van de toeschouwers de overwinning claimen. Daarachter versloeg Zane dus wel mooi Shannon, die 2 en 3 werden.

Bij deze verklaar ik de finish voor geopend
Tim Peach doorbreekt als eerste het finishlint.

Bij de Iron Woman was het wederom Kristy Harris wat de klok sloeg. Van de 4 starts in de Kellogg's Series won ze er alweer 3 en dus leidt ze stevig als de dames straks de finale ingaan. Hiermee lijkt een 4e opeenvolgende titel in de Nutri-Grain Series binnen handbereik. Tweede en derde werden Hayley Bateup en Kristyl Smith.

Kristy Harris

Bron: SLSA (ook voor teamuitslagen)
Foto's: Harvpix