Nationale Ploeg werkt mee met Slotconcert Bevrijdingsdag

Bevrijdingsdag met Lifesaving Team Nederland
Op woensdag 5 mei is het bevrijdingsdag, in 2010 een nationale feestdag. Op deze dag zal er op de Amstel, voor Theater Carré een klassiek slotconcert worden gegeven met medewerking van het Limburgs Symfonie orkest en diverse solisten waaronder Eva Maria Westbroek. De Reddingsbrigade verleent haar medewerking aan de openingsceremonie en verzorgt de veiligheid op het water.

De Nationale Ploeg Life Saving senioren/junioren, aangevuld met oud-ploegleden en enkele sportleden van een aantal reddingsbrigades uit heel Nederland verlenen medewerking aan de fakkelact in de openingsceremonie, die zeer sfeervol en spectaculair belooft te worden. De veiligheid op het water is in handen van de Amsterdamse Reddingsbrigade.

Uiteraard vinden wij het een eer om hier onze medewerking aan te verlenen en wensen Hare Majesteit de Koningin (en u) alvast een bijzonder mooie bevrijdingsdag toe.

Het bevrijdingsconcert zal bijgewoond worden door Hare Majesteit de Koningin en wordt live uitgezonden op Nederland 1 tussen 21:00 - 22:00 uur.

Bron: www.reddingsbrigade.nl/

Twitter Feed

by acls us

Login