lifesaving.nl banner 1

PaddleboardsEr zijn nog boards over van de equipment pool van de EJK, voor verenigingen en personen die geïnteresseerd zijn in de Ocean Events is dit een uitgelezen kans. De boards zijn minimaal 200 euro goedkoper dan een nieuw board en zijn nog van een goede kwaliteit. Ideaal dus om te kopen als er interesse is en er niet te veel geld aan uitgegeven kan/wil worden. Deze mogelijkheid doet zich maar heel zelden voor, interesse? Lees snel verder!

 

 

 

 

De volgende boards zijn nog beschikbaar;

 

Paddleboard Flora
Flora, blauw met witte streep, kleine schade aan neus, niet gebruikt; kost met schade 600 euro en gerepareerd 650 euro.
Een Flora board is ideaal voor meisjes/ dames en de lichtere heren. Dit is het board met het minste volume en daardoor geschikt voor mensen tot 70kg. Het board is vernoemd naar de bekendste Europese ‘Surf’Lifesavester, Flora Manciet. Zij is Europees kampioene op alle materiaal onderdelen en de enige Europese die op de WK individuele medailles heeft gehaald.

Interesse, neem snel contact op met Rik Op het Veld.

 

Paddleboard Kane

Kane, blauw met ster, gebruikt tijdens de EJK en WK; kost 550 €
Het Kane model is vorm gegeven naar de wensen van een Australiër die luistert naar de achternaam Kane. Het is een board geschikt voor personen tot 75 kg en nogal instabiel.

Interesse, neem snel contact op met Rik Op het Veld.

 

Paddleboard Barracuda

Barracuda, rood met witte streep, gebruikt tijdens EJK en WK; kost 600 euro
De Barracuda boards zijn bedoeld voor de zwaardere mensen + 85 kg, het barracuda model is het laatste nieuwe model van Wetiz en is gemiddeld stabiel en snel.

Interesse, neem snel contact op met Rik Op het Veld.

 

Paddleboard Larmoon

Larmoon (2 stuks). Licht blauw, gebruikt tijdens WK; kost 650 €.
De Larmoon boards zitten in dezelfde klasse als de barracuda boards, + 85 kg. Het board is zeer stabiel en zeer geschikt voor de board rescue race. Door de grote stabiliteit gaat wel wat snelheid verloren.

Interesse, neem snel contact op met Rik Op het Veld.