Life Savend Nederland wederom in actie!

Bevrijdingsconcert_2011

Ook dit jaar vind weer het jaarlijkse bevrijdingsconcert plaats op de Amstel, nabij Carré in Amsterdam. Dit jaar zijn Karin Strobos, Sabrina Starke en Guus Meeuwis aan de beurt om hun kunsten te vertonen aan ons Koningshuis en duizenden andere toeschouwers. En tel daar dan bij op de circa 1 miljoen mensen die via de TV nog live verbonden zijn. Zij staan dan weer onder begeleiding van het Noord Nederlands Orkest. Zeker het bekijken waard, vooral omdat Reddingsbrigade Nederland voor de derde keer op rij weer hun medewerking verleent aan dit grootse evenement!

Dit jaar zijn er weer meer taken voor diverse leden van verschillende brigades die zo het geluk hadden om op de longlist te staan. Het schijnt zelfs dat er dit jaar nog wel meer dan wat vurig geweld tentoongesteld gaat worden, maar verder mogen wij geen sluiers meer optillen. Ehh... tipje van de sluiers, dinges, ja u weet wel... mondje dicht dus.

De Life Savers in actie vorig jaar.

De live-uitzending van de NOS op Nederland 1 begint om 20:30 uur vanavond, en duurt tot 22:10. Ongeveer op driekwart van dit spektakel mag u het optreden van de reddingsbrigade verwachten, onder het genot van muziek geschreven van Ramses Sjaffy. Tel uit je winst. Kijken dus!

Nationale Ploeg werkt mee met slotconcert bevrijdingsdag

Twitter Feed

by acls us

Login