LifeSaving.nl Beach Flags Tour 2010 [UPDATE]

Beach Flags
Na het succes in 2009 keert de LifeSaving.nl Beach Flags Tour dit jaar terug! Wel is het dit jaar in een andere vorm gegoten als u ondertussen al gewend bent. Aangezien het zomerprogramma al boordevol zat en de voorbereidingen op de WK ook hun tol eisten doen we het dit jaar korter maar krachtiger. Waar en wanneer?
Update woensdag 18 augustus: Tijden en locaties bekend!


Aangezien er nog heel wat missiewerk te doen is voor de sport alleen al binnen de reddingsbrigade werk, wordt het nuttige met het aangename verenigd op zaterdag 21 en zondag 22 augustus 2010. Dit alles in de buurt van Den Haag. Zaterdag op het strand van Kijkduin en de locatie voor de zondag wordt later nog bekend gemaakt.

Zo zal er eerst een clinic/training gehouden worden voor iedereen die nog even de puntjes op de i wil zetten, of voor het eerst gaat proeven van een onderdeel. Daarna volgt dan een serieuze wedstrijd zodat de theorie direct in de praktijk gebracht kan worden. Voorlopig staan de onderdelen Beach Flags, Beach Sprint en Board Race op het programma. (klik op de naam van het onderdeel voor een beschrijving)

Board Race

Dit alles is al zeer binnenkort en dus willen we graag de aanmeldingen zo snel mogelijk ontvangen. Vul het inschrijfformulier onderaan de pagina in en stuur het op naar:

BeachFlags[at]Lifesaving[punt]nl

Let op: Er volgt altijd een bevestigingsmail terug!

Update:
Op zaterdag beginnen we om 10:00 uur @ Post 1, Kijkduin
Adres/locatie op Google Maps

Op zondag beginnen we om 10:00 uur @ Post 4, Seinpostduin
Adres/locatie op Google Maps

Update 2:
Al zeker van deelname zijn:
RB Amersfoort
RB Den Haag
RB Dordrecht
RB Echt
RB Eindhoven
RB Gouda
RB Zevenaar

Locaties op HVRB siteInschrijfformulier

Twitter Feed

by acls us

Login