lifesaving.nl banner 1

SLSGBIn de aanloop naar Rescue 2010 werd de Surf bond in Groot-Brittannië al flink gerestyled, net als het team wat uitgezonden gaat worden naar Rescue 2008. Alsof dat niet genoeg was was er ook nog een afzegging in verband met werkverplichtingingen.

 

 

Jenna Hawkey

Jenna Hawkey zat al wel eerder in het GB team, maar nu mag ze wel voor het eerst als troost mee, omdat ze onlangs Olympische kwalificatie op het kanovaren misliep.

 

No pic!

Rachel Pascoe, won op de afgelopen EK interclub nog de Surfski Race.


Dani Perks
Dani Perks is de vrouwelijke pool specialist voor team GB, vorig jaar tijdens de EjK in Frankrijk won ze tweemaal brons en tevens is ze tweevoudig Brits recordhoudster.

 

No pic!

Sara Rowe


No pic!
Rhian Thomas, moet het vooral van de langere afstanden hebben, maar kan tot nu toe met haar 19 jaar nog neit echt met de internationale top meedraaien


Katy Whear
Katy Whear (rechts) verkaste al enige tijd geleden naar Australië om daar samen met Brett Robinson, een van de, zo niet dé beste Beach Sprinter, van de wereld te gaan trainen. Helaas ontbrak ze vorig jaar op Tenerife, maar dat zal ze dit jaar goed gaan maken.


Crawley Town SLSC
George Hopkinson, komt hierboven als 4e binnenlopen voor zijn team Crawley Town bij de SERC. Hij mocht alsnog opdraven nadat Dan Goodway afzei voor het Britse Team. Hij is de pool specialist in dit team.


No pic!
Dan Humble


No pic!
James Longden trainde volgens betrouwbare bronnen dit jaar een tijdje bij Kurrawa en kwam tijdens de Aussie Titles, daarmee ook tot de U19 Flags finale, kortom een richtige Beachie


Sam Moore
Sam Moore kan elk Ocean onderdeel wel fatsoenlijk, zelfs zo fatsoenlijk dat hij tijdens een EK op elk onderdeel medailles kan halen, ondanks dat hij zich met name richt op de water onderdelen weet hij ook nog al eens een strand medaille mee te pakken.


Lloyd Rosewell
Lloyd Rosewell, maakt zijn korte lengte meer dan goed met snelheid op de wateronderdelen bij het Ocean gebeuren. Tijdens de afgelopen Nivea Cup's speelde hij dan ook met zijn teamgenoten een hoofdrol.


Nick Thomas
Nick Thomas, is al vanaf zijn junioren jaren een vaste waarde in de Britse ploeg, ook hij is van nature een alleskunner, maar heeft zich toch met name buiten op de wateronderdelen gericht.

 

Bron: surflifesaving.org.uk