lifesaving.nl banner 1

Alle medailles van de RB Amersfoort masters

Masters vooral in het zwembad in de prijzen.

Tijdens de master wedstrijden op de Rescue 2012 zijn er door de masters (Eric Dumas - RB Echt, Saskia van Schaik, Francoise Duran, Hans Vijge, Rick Daman en Stefan Ubbink (allemaal RB Amersfoort)) voornamelijk in het zwembad medailles behaald.

De masters begonnen op donderdag met de ocean events op Christies Beach. Hans Vijge wilde zich sparen voor de zwembad wedstrijden die op zaterdag en zondag plaats vonden, hierdoor werd hij bij de Ocean Man 4e. Bij die race schoof hij na elk onderdeel wel steeds verder op naar voren. Na ski lag hij 11e, bij het wisselen van board naar het zwemmen kwam hij als 8e het water uit en werd dus uiteindelijk 4e.
Saskia begon de dag goed door bij de surf race als 2e te eindigen en daarmee de eerste Nederlandse medaille binnen te halen bij de masters.

Bij de beach onderdelen, die op Glenelg beach gehouden werden, was iedereen in de eerste rondes van de beach sprint en beach flags al uitgeschakeld.

Zwembad dag 1

Tijdens de eerste zwembad dag zijn de volgende resultaten behaald:

200m Hindernis: Saskia 2, Francoise 3, Hans 2 (NR)

100m popduiken met zwemvliezen: Saskia 3, Francoise 4 (NR), Hans 1, Eric 2

Zwembad dag 2

100m LifeSaver: Saskia 4, Francoise 4, Hans 1 (WR), Eric 3

50m popduiken: Saskia 5, Francoise 3, Hans 2, Eric 3

Line Throw: dames 30-34 (Saskia en Francoise) 2 (NR), heren 30-34 (Hans en Stefan) 2 (NR)