lifesaving.nl banner 1

Leone Kelleners

Het zal niemand zijn ontgaan dat Leone afgelopen seizoen ontzettend veel progressie heeft doorgemaakt zowel op pool als op ocean. En het mooiste is, ze heeft er het volste vertrouwen in dat het nóg harder kan over iets meer dan een week in Australië! Wat is haar geheim? We vroegen het haar!


Onderdelen Rescue 2012:


- 50 Popduiken

- 100 Lifesaver

- 200 Super Lifesaver

- 4x50 Hindernis estafette

- 4x 25 Popvervoeren

- Rescue Tube Rescue Race (helper)


Je bent het afgelopen jaar ontzettend veel vooruit gegeaan, hoe heb je dat voor elkaar gekregen?


Ik heb dit jaar bewust gekozen om veel tijd te besteden aan de sport. Ook ik ben net als andere Nationaal teamleden lid van het Topsport Trainingscentrum te Eindhoven. Koen de Haan & Rik op het Veld begeleiden iedere sporter en maken trainingsschema’s met ieders individuele wensen. In het zwembad heb ik me vooral gericht op de Lifesaving specifieke trainingen. Daarnaast heb ik dit jaar met meer structuur en veel afwisseling getraind. Naast de zwembad training bestond mijn trainingsprogramma uit hardlopen, skien/kajakken, boarden en core stability trainingen. Door deze afwisseling blijven de trainingen leuk.


Leone Kelleners

Over iets meer dan een week is het zover! Dan start Rescue 2012, ben je er klaar voor?


Laat het WK maar komen! Na een heel jaar hard trainen richting het WK zit ik te popelen om aan de start te verschijnen! Voor mijn gevoel ben ik klaar om mijn persoonlijke records op de 50 popvervoeren, de 100 lifesaver en 200 superlifesaver van dit jaar nogmaals flink aan te scherpen. Daarnaast ben ik heel benieuwd naar onze 4x25 pop estafette. We hebben een paar maanden geleden een switch gemaakt in de volgorde. De WK opstelling wordt: Ik (starter), Maike Op het Veld, Marianka Peeters en als laatste Anneloes Peulen. Op het NK Lifesaving op 7 oktober in

Eindhoven zwommen we met deze nieuwe opstelling een Nederlands Record. Dit record zou ik heel graag verbreken. Mede door de vele uren die we hebben geïnvesteerd voor de perfecte overnames heb ik daar zeker vertrouwen in!