Wat moet er aan de EK veranderd worden?

Anderhalve maand geleden vroegen wij het Life Saving publiek wat er nu precies aan de EK veranderd moest worden, om het levensvatbaar te houden. Was u het eens met de ILSe om een aantal onderdelen te schrappen, of moesten er andere dingen besloten worden?

Dat de poll veel tongen losmaakt is wel duidelijk, maar liefst 66 keer werd er gestemd. Dat is misschien ook wel te danken aan de mooie introductie die de poll kreeg.

Poll 3

De optie die de ILSe gekozen heeft, kon op Lifesaving.nl in ieder geval op weinig stemmen rekenen. Slechts 5 keer werd voor deze optie gekozen, misschien wel een hint dat de Life Savers hier echt niet op zitten te wachten en dat er eens naar alternatieven oplossingen gezocht moet worden.

Duidelijk werd wel dat maar liefst 45,5 procent vóór het laten vallen van de SERC is. Iets wat perfect binnen de argumenten van de ILSe zou passen om de Sprint en de Hindernis te laten vallen, volgens de meningen op het forum en in de commentaarpanelen. Met daarbij een aanpassing in de organisatie van het evenement, zodat alle onderdelen behouden kunnen blijven, maar het toch allemaal in een korter tijdsbestek plaats kan vinden, dat wel.

Een ander groot deel van de stemmers vond dat alle poespas om de EK heen wel wat minder kon, zodat feitelijk alles bij het oude zou blijven voor de deelnemers. Blijkbaar heerst er dus ook wat onbegrip tussen de bobo's en de Life Savers op de werkvloer.

Of de ILSe hier een boodschap aan heeft en of hier nog serieus over nagedacht gaat worden is nog onbekend.

De nieuwe poll behandeld deze keer een heel wat lichtere aangelegenheid. Namelijk het voor de deur staan van het nieuwe Ocean seizoen. Maar dat spreekt voor zich. Binnenkort meer!

Twitter Feed

by acls us

Login