Just another buenos dias

Hoe begin je een weblog? Ik haat weblogs……….!!!!!!!!!! Ik ook, ik ook, ik ook, ik ook, ik ook (zo het damesteam heeft gesproken)! Kunnen we niet alleen foto’s plaatsen????


Net of er iemand zit te wachten op onze verhalen. Alsof er iemand zit te wachten om te horen dat het hier elke seconde van de dag zo ontzettend zonnig is. Dat we elke dag voor een miljoenenkeuze staan bij het mega, grote, overheerlijke buffet en ……TOETJES!!!!! Zwaar hier hoor!

Oh ja ook nog iets over de invulling van de dag! We beginnen met 1 training in het zwembad, in de prachtige ochtendzon, met uitzicht op de wuivende, groene palmbomen, aan de rand van het zwembad. Daarna naar dat vervelende  Buffet. Dan gaan we liggen op onze prachtige opgemaakte kamers, om dan vervolgens te gaan trainen op de uitgestrekte witte stranden, met wuivende groene palmbomen. Daarna mogen we nog maar 1x op deze dag naar het buffet.

Wat losse termen om de sfeer weer te geven:

* gratis jassen (grazias)

* Lekker bakske aqwak (Aqua)

* Wil je mijn rug even insmeren?

Nee even serieus, het is hier echt super. Alle voorwaarden zijn super, om ons optimaal voor te bereiden op de wedstrijd om te gaan knallen.

Groetjes de meiden

(we geven de pen door aan Hans)

Twitter Feed

by acls us

Login