Another day at Tenerifee

Vanochtend vroeg opgestaan om verfrissend wakker te worden gedurende de zwembad training. Dit in een prachtig 50 meter buitenbad gevuld met zout water. De indeling was hetzelfde als de dag ervoor echter hadden wij, als sporters, meer inspraak in de training. Dit resulteerde in een opperbeste stemming bij ons en ook bij de coaches. De Monitor (badmeesteres) in het zwembad verleende alle medewerking aan Sappi! OLA of LANGNESE of FRIGO  Voor Kuep was het na een pijnlijke schouder, een dag eerder, beter vol te houden in het zwembad. Zelfs met de hypermoderne badmuts (douchemuts uit het hotel) wist hij zijn banen te zwemmen zonder commentaar van de monitor (TFT scherm).

Na de training boodschappen gedaan in de Supermarkt, waar ze nog steeds geen M&M’s (in groot verpakking) verkopen. Daarna bij het hotel van een heerlijke lunch genoten, konden wel 40 man van eten. Kunnen er ook iets minder zijn. Maar ter indicatie hoe veel het was.

Daarna richting het strand gereden voor de dagelijkse middag training (ocean), na een goede warming-up kon een ieder zijn eigen onderdelen trainen als daar zijn, beacht flags, beachsprint, boardrace, skirace en surfrace. Dit alles in een niets onziend zonnetje dat gezellig kwam kijken en ons rood brandde. Uitzonderingen daargelaten, die werden zwart. Er worden hier geen namen genoemd (enkel geschreven) SMaartje en Hieronymus FA. Hierna een aantal gezamelijke starts gemaakt op board. Dit alles op het materiaal uit de materiaal-pool omdat ons eigen materiaal nog STEEDS niet is gearrriveerd. Met dank aan Zacki, voor het leen materiaal!!!

Na een enerverende terugreis, opnieuw langs de mogelijke A-locatie van de container en spannende verhalen achter het stuur. Zijn we allemaal heel aangekomen bij het hotel. Dit in een record tijd wegens een coureurswissel. Excuses aan de mevrouw op de ro(nd)tonde. Hier nog genoten van een heerlijk diner met veel toetjes en chocolademousse met als afsluiting een beach tafel voetbal potje poker te Los Cristianos aanvang 21.15 uur met als winnaar Hemd.

Het Herenteam!!!

PS: Tot morgen met een verslag van het damesteam!

Twitter Feed

by acls us

Login