Nu nog makkelijker bijblijven!

RSSMet de aanstaande veranderingen voor Lifesaving.nl nog even een betere manier om bij te blijven. Daarmee lichten we gelijk eigenlijk een tipje van de luier op hoe de redactie nieuws vergaard. Ook kan er vanaf nu beter op de media-afdeling gelet worden, dus lees snel verder!

 

 

 

 

In het menu links onder stond al een tijdje een manier om zonder al te veel moeite op de hoogte te blijven van onze nieuwe berichten. Dit alles door middel van een RSS feed. Wederom horen wij u denken: Wattes?! Daarom even een kleine uitleg hoe of wat.

 

Blijf op de hoogte!

 

Een (web)feed is eigenlijk een verkorte en versimpelde versie van de inhoud van een site. Aangezien dit in een standaard code is geschreven zijn er een groot aantal programma's, websites en browsers die deze code kunnen begrijpen. Daarmee kunnen ze dus in plaats van u gaan kijken of er nieuws is. Dus geen uren lang sites bezoeken op zoek naar het laatste Life Saving nieuws!

 

Zo kunt u zich bijvoorbeeld in Internet Explorer 7 heel gemakkelijk abonneren op het laatste nieuws van Lifesaving.nl. Daarmee houdt Internet Explorer voor u bij wanneer er nieuws is.

Abonneren in IE 7

 

Dit ziet u dan snel terug onder het knopje favorieten en feeds. 

 

Favoriete Feeds

 

Een groot aantal programma's, de zogenaamde feed reader laat met een berichtje weten dat er nieuws is.

 

NIEUW

Sinds vandaag kunnen niet alleen de voorpagina berichten, maar ook de mediaberichten via de Lifesaving.nl Feed gevolgd worden. Deze sectie groeit namelijk nog steeds als kool. Dat bleef tot nu toe ongemerkt, maar vanaf nu kunt u dus ook daarvan op de hoogte blijven. (mits de berichten niet té oud zijn) Binnen een korte periode zal dan ook de oude feed komen te vervallen. Abonnementhouders kunnen nu dus op tijd overschakelen.

 

Daarmee begrijpt u natuurlijk direct waar al het nieuws van Lifesaving.nl zo snel vandaan komt, op het moment draaien er een kleine 40 feeds om u altijd op de hoogte te houden.

 

Tot zover deze dienstmededeling.

 

Twitter Feed

by acls us

Login