Lifesaving.nl aanvullingen

Werk aan de winkel, jeweettoch...De bouwhelm kon weer op, want zoals u weet wordt er altijd aan Lifesaving.nl gewerkt. Zowel voor als achter de schermen, dat moge duidelijk zijn. Zo niet, dan dan zijn wij van Lifesaving.nl ook niet de beroerdste en doen dat even haarfijn uit de doeken.

 

 

Media menu

 

Het mediagedeelte

Allereerst was het u vast alweer opgevallen: het mediagedeelte op Lifesaving.nl is booming business! Na enkele tips voor media nieuws is dit gedeelte al flink gegroeid. Zo heftig zelfs dat er subgedeeltes nodig waren voor het broodnodige overzicht. Nog steeds als u op media klikt ziet het media archief van Lifesaving.nl, maar voortaan ziet u ook het bovenstaande gebeuren. Er verschijnen namelijk vier subcategorieën. Tot nu toe wordt er daarin een onderverdeling gemaakt. Nederlands Life Saving nieuws van internet, uit kranten, van TV en nieuws in een niet defineerbare categorie. (in deze laatste categorie staan tot nu toe Radio en magazine artikeltjes.) Klikt u op een subcategorie, ziet alleen het Life Saving nieuws van die categorie.

 

Heeft u nog steeds (meer) tips en/of dingen bij te dragen? Neem contact op! Of laat een berichtje achter op het Forum!

 

Nog steeds geen account?! Klik hier!

 

Het forum is hier in het menu te vinden

 

Lifesaving.nl Forum

Sinds kort heeft Lifesaving.nl een forum. Misschien had u het al stiekem een bezoekje gebracht misschien was het u nog niet eens opgevallen. Dit is in ieder geval dé plaats om te discussiëren. 

 

Als ingelogd lid van Lifesaving.nl ziet op het forum bovenaan direct uw forum profiel. Hierop kunt met één druk op de knop de laatste posts laten zien, uw instellingen wijzigen of belangrijke anncouncements lezen.

Forum profiel
Uw forum profiel (klik voor groter formaat)

 

De foruminstellingen zijn dusdanig te wijzigen dat u bepaald of u het forum ziet met alle posts onder elkaar (VLAK) of per post individueel (THREADED). Standaard staat dit op vlak. OOk kunt u hier bepalen of u de oudste of de nieuwste post bovenaan heeft staan, dit staat standaard op de oudste post bovenaan.OOk kuntu hier een mooi onderschrift aanmaken voor onder elke post van u!

 

Forum instellingen

Forum instellingen (klik voor groter formaat)

 

U ziet in één oogopslag, waar u achterloopt qua posts, dit wordt duidelijk aangegeven met de oranje tekst: NIEUW!!!. Overigens kunt met een druk op dit knopje: Direct naar de laatste post direct naar de laatste post, kortom verrekte handig!

 

Hét Forum

Het eigenlijk forum (klik voor groter formaat.)

 

Verder bent u vast heel goed in staat om het een en ander uit te vogelen, zo niet maakt u gewoon even een onderwerpje aan om wat te vragen. (natuurlijk in het daarvoor bestemde forum gedeelte)

 

Lees bijvoorbeeld het welkomst onderwerp: http://lifesaving.nl/Website/2-Welkom.html

 

Nog geen account? Klik Hier!

Twitter Feed

by acls us

Login