Nieuw! Mediagedeelte op Lifesaving.nl

Ja, jongens en meisjes, zo ging dat vroegah!Vraagt u zich wel eens af hoe het is gesteld met de media aandacht van de hedendaagse Life Saving in Nederland? Geen tijd om alle kranten na te pluizen, of diverse internetsites af te struinen voor dat ene artikel? Daarom introduceert Lifesaving.nl een nieuw gedeelte op de site.

 

 

Sommigen van u was het al opgevallen, anderen horen het nu voor het eerst. Aan de linkerkant in het menu staat sinds kort een knop "Media". Met een befaamde druk op de knop komt u in het hyperdeluxeste gedeelte van deze site. Daar wordt gewerkt aan een imposante verzameling van Life Saving berichten uit diverse media. Voorlopig zijn dat een aantal krantenartikelen en nieuwsberichten van het wereldwijde web. Binnenkort zijn hopelijk ook bewegende beelden hier beschikbaar. Voorlopig staat dit gedeelte nog eventjes in de kinderschoenen, maar u weet: Alles komt goed!

 

Hier vindt u de mediasectie in het menu.

 

Buiten dat deze sectie nog groeiende is, komen de berichten hier op chronologische volgorde in te staan, als ware het een soort archief. Het kan dus zijn dat "nieuwe" berichten niet direct bovenaan komen te staan. Dit is ook afhankelijk van wanneer artikelen beschikbaar worden voor de Lifesaving.nl Redactie. Onze connecties zitten momenteel vooral in het midden-oosten en in het zuid-oosten van het land, maar wij vermoeden Life Saving Activiteit tot ver buiten de regionale grenzen. Dus heeft u een artikel of bericht dat hier nog mist of welke hier zeker nog ontbreekt, geef dan even een gil en laat het ons weten!

 

Die mediasectie gaat nog eens heel groot worden!

 

Direct naar de Lifesaving.nl Mediasectie  

Twitter Feed

by acls us

Login