lifesaving.nl banner 1

De kogel is door de kerk. Of eigenlijk door het zwembad, en wel het zwembad in Breda. Want daar is dit jaar alweer de 2e LifeSaving.nl Limietwedstrijd. Achter de schermen was het flink aanpoten om de wedstrijd ook daadwerkelijk gerealiseerd te krijgen. Mede door een aanzienlijke sponsoring van Tiara Tours strijkt het LifeSaving.nl circuit dit jaar neer in zwembad de Wisselaar, en wel op zondag 9 mei.

Het concept is exact gelijk aan dat van vorig jaar, wat afgekeken is bij de KNZB. Op deze wedstrijd zijn namelijk geen prijzen te verdienen of titels te verdelen. De deelnemers kunnen zelf uitkiezen wat ze zwemmen, of dat nou 1, 2 of 6 onderdelen zijn, zodat ze op die onderdelen weer een kans hebben hun persoonlijke record te verbreken.

Eenieder die lid is van een reddingsbrigade, is van harte uitgenodigd om deel te nemen op zondag 9 mei vanaf 13.00 uur. Het inschrijfformulier is onderaan deze pagina te vinden, evenals het programma en de wedstrijdbepalingen. Inschrijven kan gebeuren door het inschrijfformulier voor 30 april 2010 20:00 uur te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na deze datum worden geen aanmeldingen en wijzigingen meer geaccepteerd.

Heb je nog net wat tips nodig om jouw PR te verbreken? Meld je dan aan bij de LifeSaving.nl community! In het forum kun je de meest ervaren lifesavers in Nederland vragen stellen, en in de Trainingssectie (die momenteel nog in opbouw is overigens) kun je artikelen lezen met allerlei tips en trucs van de leden van de Nederlandse Kernploeg!

Als je nog vragen hebt, mail gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stel je vraag op het forum.

Inschrijfformulier
Programma
Wedstrijdbepalingen

Uitslagen 1e LifeSaving.nl Limietwedstrijd
LifeSaving.nl Limietwedstrijd evenement pagina op Facebook