lifesaving.nl banner 1

Het is een uitnodigingsfestijn!

Op deze ogenschijnlijk willekeurige donderdag gaan er heul veul uitnodigingen de wereld in! Er staat weer heel wat aan te komen deze zomer, waaronder vaste klanten als de NK Ocean, NK SERC (voorheen EHaD), NK Ocean voor Aspiranten, de ILSE wedstrijd in Heythuysen en de NK ILSE voor Aspiranten. Maar we hebben ook een primeur! Voor het eerst viel er een uitnodiging op onze mat voor de BeNe Cup, een nieuwe wedstrijd die in samenwerking met de Vlaamse Reddingsfederatie georganiseerd wordt en de NK ILSE (voor junioren & senioren) vervangt. Deze internationale wedstrijd wordt verspreid over twee dagen en twee locaties, het zwembad Weezenberg in Antwerpen op zaterdag en het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven op zondag. Ook wordt deze BeNe Cup èèn week voor de German Cup in Warendorf in de kalender gezet, om buitenlandse teams de gelegenheid te geven om beide wedstrijden in een keer mee te pakken en ondertussen nog effen te trainen in het Innosportlab in Eindhoven. Al met al heel wat stappen in de goede richting, aldus onze experts op de LifeSaving.nl redactie.

Diezelfde experts adviseren onze lezers ook om deze pagina maar vast te versieren met een bookmark of bladwijzer, want met al die informatie hier zul je zeker nog een paar keer terug gaan komen!

RedFed en RedNed, nu al een gouden koppel!

We zijn ons er van bewust dat er nog wat dingetjes missen in onderstaand overzicht, maar die worden zo snel mogelijk erbij verzameld. Zoals jullie van ons gewend zijn.

Open NK Ocean Events 2013
Uitnodiging / Invitation / Inschrijfformulier / Entry Form

NK Ocean Events Aspiranten 2013
Uitnodiging / Inschrijfformulier C / Inschrijfformulier D

ILSE Heythuysen 2013
Uitnodiging / Overige Informatie

NK SERC 2013
Uitnodiging / Inschrijfformulier

NK ILSE Aspiranten 2013
Uitnodiging / Inschrijfformulier

1e BeNe Cup 2013
Uitnodiging / Invitation / Inschrijfformulier / Entry Form