lifesaving.nl banner 1

Corey-Jones-FTW
Who will win? Wie zal winnen, dat is de grote vraag. Aanstaande zondag 2 januari volgend jaar is de vierde ronde van de Kellogg's Nutri-grain Ironman Series. Op het legendarische strand van Portsea. Legendarisch vanwege de briljante omstandigheden bij vorige bezoekjes aan dit strand. De vooruitzichten zijn niet mega-fantastisch, maar een spectaculaire strijd zal het zeker worden, want bij de mannen hebben we nog elke ronde een andere winnaar gehad en doet het halve veld nog een gooi naar de prijzen (zonder gediskwalificeerd te worden) en bij de vrouwen zal moeten blijken of Liz Pluimers echt onverslaanbaar is. Voor de mannen hebben we een mooie poll, dus stem!
Update: Ook voor de vrouwen een poll! Helaasch pindakaas mogen we door technische onmogelijkheden maar 12 opties aangeven (voorlopig).



Omdat u het bent nog even een lekkermakertje uit de good ol' days. De allerlaatste race van de Uncle Toby's Superseries op ditzelfde strand.
{denvideo http://www.youtube.com/watch?v=N0CzALRVkvY}

Mocht u meer van dit geweld willen zien, klik hier voor meer Ome Toby's op het strand van Portsea. Uren kijkplezier gegarandeerd!

Overigens even stijlloos tussendoor, dit soort grapjes, de beste iron(wo)men, met de beste golven, willen we ook wereldwijd. Steun het World Ironman Series project!



Kijken we nog even naar de surf verwachting voor het strand net naast Portsea, aangezien Portsea er zelf geen heeft.
Surf-Forecast

Het beloofd voorlopig dus nog niet belachelijk te worden, maar we blijven hoop houden, want wat niet is kan nog komen!

Surf verwachting op Magicseaweed.com
surfironmanseries.com