lifesaving.nl banner 1

World Ironman Series logo- we hadden het niet beter kunnen maken
Enige tijd geleden werden wij van LifeSaving.nl benaderd uit het internationale Life Saving circuit vanwege onze expertise op diverse vlakken, met de vraag of wij wilden aansluiten bij een nieuw project. Het World Ironman Series project. Natuurlijk willen we dat wel, de ideeën zijn niet nieuw en samen staan we sterk. Maar wat is deze "World Ironman Series" nu precies en wat is de bedoeling?


Legende (huiskamervraag!), Popeye en DE commentator, u weet!

Aanstichter van het geheel is Jean Pierre "Popeye" Arbouet van de Franse Life Saving club van Hossegor. Al dik 20 jaar is hij druk met organiseren van wedstrijden en dergelijke. Regelmatig is hij in het Life Saving Mekka, wat Australië heet, te vinden. Tussendoor had hij nog tijd om een voorstel te schrijven over de World Ironman Series.

Dit willen we toch allemaal live meemaken?!
Wie wil dit nu niet LIVE zien?!

Daarmee is het niet de bedoeling zo'n evenement te gaan organiseren, maar meer om de basis bloot te leggen die zo'n evenement succesvol zouden maken. Op basis van een aantal pijlers moet dit behaald worden. Bijvoorbeeld het wachten op fatsoenlijke golven en het live uitzenden via internet. Uiteraard wordt hierbij naar de Kellogg's Series gekeken, met misschien wel de legendarische Uncle Tobys series in het achterhoofd. Zo is het idee dat er verschillende raceformaten zijn en wedstrijden op verschillende locaties. Bijvoorbeeld om te beginnen 4 verschillende locaties, 2 stuks in AustraliëPiha Beach in Nieuw Zeeland of Durban in Zuid Afrika. En waarom ook niet 1 in Europa, op het strand van Biarritz in Frankrijk of Newquay in Groot Brittannië?! Hetzelfde kan gelden voor de Life Saving markt in Amerika of Azië.

{denvideo http://www.youtube.com/watch?v=M3xoPGXL-54}
Wachten op zulke omstandigheden.

En zo zijn er nog een aantal bergen ideeën die terug te vinden zijn op de Offiiciele World Ironman Series Projectpagina op Facebook. Hierbij zijn we dus op zoek naar steun en opmerkingen. Sinds het live gaan van de pagina afgelopen maandagavond laat, komt de discussie op gang en hebben we al 60 personen die ons steunen, waaronder grote namen en huidige Kellogg's atleten, daar kunt u ook bij zitten!

Wordt fan van de pagina op Facebook en schreeuw het (digitaal) van de daken!

Officiele World Ironman Series Projectpagina