Gevonden voorwerpen - III

Gevonden voorwerpen

Hallo en welkom terug bij een nieuwe aflevering van "Gevonden voorwerpen". Met vandaag weer de nodige... Gevonden voorwerpen, de titel zegt het al. Deze aflevering is opgenomen tijdens de afgelopen LifeSaving.nl GZG Cup in Tolkamer. Het mooie weer zorgde weer voor de nodige spullen die overbodig leken te zijn. Toch willen wij graag de spullen weer bij hun rechtmatige eigenaar terugbezorgen.

 

We beginnen de uitzending met een paar slippers van het merk "Brunotti". Deze populaire teenslippers worden graag weer herenigd met hun baasje. Er is een verder onderzoek ingesteld naar de maat. Reacties onder V004.

 

Wie

 

In dezelfde categorie hebben we nog een paar slippers, maar deze maal van een onbekend merk en een onbekende maat. De omschrijving luidt als volgt:

 

maakt

 

We gaan ons niet in de vingers snijden door te zeggen dat dit typische vrouwenslippers zijn, want je weet maar nooit. Dus reacties graag onder V005.

 

Ook de inwendige mens komt ergens wat tekort door het verlies van deze 750 ml drinkbeker/bidon van het merk Adidas. "Impossible is nothing", dus wil de eigenaar zich even melden onder reactienummer V006?

VERKOCHT!

 

me

 

Het absolute topstuk en tevens de laatste van deze veiling is de volgende. Een echte zwembroek van topontwerper Giani Feroti. Dit topstuk gaat dan ook niet voor minder dan twee keer de helft weg. Geboden kan worden via nummer V007. Hoor ik daar....?

 

los?

 

Tot zover deze marathonuitzending van Gevonden Voorwerpen. Met uw hulp blijven wij bestaan, vergeet dus ook wat op de volgende LifeSaving.nl wedstrijd en kom met je voorwerp op de site! Dit was het onnozele gedeelte, nu over naar de reacties:

Twitter Feed

by acls us

Login