lifesaving.nl banner 1

Deelnemers Baywatch 2000

Ook dit jaar is er weer een editie van het altijd gezellige Baywatch. Oud en vertrouwd in Susteren op Landgoed Hommelheide. Dit jaar dient Baywtach niet als een Nederlands Kampioenschap en is het terrein ontdaan van het fotohuisje, maar net als vanouds is iedereen weer van harte welkom bij dit festijn.

 

Hoe dan ook worden de volgende onderdelen gehouden:

 

Ski Race

Board Race

Beach Flags

Surf Race

Oceanman

 

Tot zover de individuele onderdelen, want er zijn ook nog drie estafettes:

 

Rescue Tube Rescue Race (4 personen)

Board Rescue (2 personen)

Oceanman Relay (4 personen)

 

Weg zijn ze

 

Het individuele klassement wordt opgemaakt over de beste vier van de vijf onderdelen en er wordt gewerkt met het 10-puntensysteem. Ook geldt bij deze wedstrijd het fameuze 1-punt-extra-systeem voor elke gefinishte ronde. In dit geval, hoe hoger het water, hoe meer Beach Flags punten. Niet met té hoog water dan hè?!

 

Voor de teams tellen alle drie de estafettes mee voor het eindklassement. De beste Nederlandse brigade gaat daarna naar huis met de schaal.

 

De schaal met de grote oren

 

Voor alle verdere inschrijf-informatie en tijdsplan verwijzen wij u naar ons onopvallende blauwe kadertje, dat steevast onderaan de artikel blijft hangen. Mocht u trouwens nog ter plaatse uit willen vinden welke club er nu voorbij geraasd kwam? Ook daarvoor hebben wij van LifeSaving.nl een handige link in een apart kadertje bedacht .

 

Naast deze uitnodiging staan links in het hoofdmenu onder "Home" ook nog de andere openstaande uitnodigingen! 

 

Uitnodiging (doc)

Entryform (xls)

Lodgingform (xls)

Club Cap Kleuren van Nederlandse Brigades