lifesaving.nl banner 1

Halve finale? Man dit is een finale!

Tijdens de eerste ronde van de LifeSaving.nl Beach Flags Tour (consequent volhouden) deden er achteraf 65 verschillende deelnemers mee in de vier categorieën. Tijdens de tweede ronde in Noordwijk aanstaande zaterdag 4 juli  zijn er iets minder ingeschreven, namelijk

EDIT: Nog een team extra!

 

63 65! Dus dat is niet gek, zonder de verplicht-aanwezige Nationale Junioren- en Talentenploeg. Uiteraard zal er op de dag zelf nog wel weer het een en ander veranderen en is de inschrijftijd nog niet om, maar dit is vast een goede indicatie. Ten opzichte van de eerste ronde maken 32 34 Life Savers hun eerste start in Noordwijk.

 

De eerste noviteit die we kunnen melden is dat er voor het eerst Strijders van de NRB, oftewel de Noordwijkse Reddings Brigade, mee zullen gaan doen! Niet één, niet twee, maar al 16 NRB-strijders die de Beach Flags en Board Race strijd aan durven en wie weet volgen er nog meer schaapjes over de dam. Daarmee zijn ze ook direct het grootste deelnemende team van de dag.

 

Board Race

 

De tweede noviteit, die misschien nóg wel leuker is, is dat de LifeSaving.nl Beach Flags Tour vanaf de tweede ronde ook een internationale aangelegenheid is geworden. Twee teams, BEN (Barvaux Entente Nautique) en LERC (Leuvens Reddingsclub) maken hun opwachting in Noordwijk. 

 

De 63 65 deelnemers zijn verder onderverdeeld onder de volgende teams:

 

1. Alblasserdam

2. Amersfoort

3. BEN

4. Dordrecht

5. Echt

6. Eindhoven

7. Gouda

8. Heythuysen

9. LERC

10. Noordwijk

11. Zevenaar

 

EDIT: Brasschaat wordt in Noordwijk de 12e ploeg en die ploeg komt inderdaad ook uit België.

 

Maar welk team verzamelt de meeste punten? Komt dat zien en/of meedoen aan de Langevelderslag in Noordwijk!

 

Inschrijven en meer informatie

Tussenstanden (Alles is nog mogelijk!)