lifesaving.nl banner 1

wat voor trophy?Na een saai 2008 waarin de beruchte Nivea Trophy en Nivea Cup zwaar afgeslankt werden tot slechts 1 trophy wedstrijd, begint binnenkort een jaar waarin weer volop door Duitsland gecrosst kan worden. In 2009 zullen de Cup en Trophy gewoon weer plaatsvinden. Alhoewel gewoon, de naam Nivea zal er weinig meer mee te maken hebben, die is namelijk sponsor af. De roddelcircuit's doen ondertussen hun werk, er druppelen al wat potentiële nieuwe sponsor namen binnen en zo ook een eerste setje mogelijke data. 

 

De Cup werd in 2008 afgelast wegens de WK in Duitsland, maar zoals het er nu naar uitziet gaat de ....'. Cup op 13 tot en met 16 augustus 2009 weer gewoon plaatsvinden in het oude vertrouwde Warnemünde. Niet in juli zoals normaal, maar dat heeft natuurlijk alles te maken met de World Games in Taiwan/Chinees Taipei die in juli plaatsvinden. Helaas heeft Nederland daar geen last van.

Kunt u weer lekker galgje spelen over de sponsor.

 

Bij de Trophy is het ook gissen naar de sponsor, stiekem werd al bekend dat een eerste ....... Trophy wedstrijd aan de Silbersee II in Haltern plaats zou moeten gaan vinden. Dit alles dan op 20 juni 2009. Let op: Niets is nog zeker, zodra er meer bekend wordt ziet u het hierrrrrr.

 

Wat al wel duidelijk wordt is dat de maand juni volgens de kalender flink volgeschreven wordt.

 

Silbersee II
Locatie eerste Trophy wedstrijd in 2009?

 

Deze locatie is zo'n 1 uur en 15 minuten rijden vanaf Zevenaar en zo'n anderhalf uur vanaf Echt, om maar eens twee geheel willekeurige plaatsen te noemen. Voor uw preciese routen zie Google Maps

 

Weten hoe dit in de jaarplanning valt? Zie de Lifesaving.nl Kalender.

Bronnen: www.rettungssport.com, Rettungssport.com Forum, haltern.dlrg.de