lifesaving.nl banner 1

Start
Het ene evenement is nog niet begonnen of we kijken ook even verder dan onze neus lang is, zo aan de vooravond van de EK 2011. Want volgend jaar is natuurlijk weer een nieuwe aflevering van de Wereld Kampioenschappen "Rescue 2012". Dat lijkt ver weg en dat is Australië ook, maar november 2012 komt natuurlijk met rasse schreden dichterbij. Daarom heeft de organisatie al lang en breed de hele planning en alle, jawel, alle onderdelen op orde en daarbij vraagt bondscoach Nico Laumen uw aandacht. Sowieso natuurlijk, maar nu zeker als u een vage hersenschim heeft om misschien eventueel richting Australië te reizen voor dit WK. Let op:


Registratie is geopend voor geïnteresseerden, zodat de organisatie alvast een idee heeft. Interesse aanmelden kan hier. De onderdelen die gedaan gaan worden zijn onderaan deze pagina te downloaden. Hier kunt u dan weer zien hoe dat een en ander uitvalt in de kalender. Uiteraard is er nog veel en veel meer informatie te vinden op de website van het evenement, zoals we wel gewend zijn van de Aussies. Voor de mensen die bij de Europese Kampioenschappen in Alicante aanwezig zijn, daar zal ook een afvaardiging van Rescue 2012 zijn om te spammen informeren en te overtuigen tot de grote oversteek.

splash

Een helpende hand hierbij komt van bondscoach Nico Laumen. Aangezien het rond de WK tijd druk zal zijn op de lijn naar Australië, is het zaak om zo vroeg mogelijk als de kippen erbij te zijn. Hij wil daarom graag van iedereen weten of hij/zij* overweegt om naar Rescue 2012 te gaan en/of een reisje er aan vast te knopen. Daarvoor schakelen we even over naar Natalie Martens:

Beste allemaal,

Ik hoor van Nico Laumen dat de WK volgend jaar weer in Australië gehouden wordt. Dit zal gaan plaatsvinden in de periode tussen 7-1 en 18-11 2012.

Spannend weer zo aan de andere kant van de wereld, .......en natuurlijk een geweldige bestemming om na jullie deelname nog een heerlijke vakantie aan vast te knopen. Daarom stuur ik jullie nu ook al deze email. Ik wil benadrukken dat het heel belangrijk is om in een vroeg stadium de vluchten te boeken. Alleen dan krijgen we de beste deals van de verschillende luchtvaartmaatschappijen. Wellicht kunnen we ook weer groepskortingen krijgen zoals in 2006.

Ik wil jullie nu dan ook al "inspireren" om eens na te denken en al vroeg te beslissen of je een vakantie wilt vastkoppelen aan de deelname. Dit kunnen jullie aan Nico doorgeven? Vluchten kunnen namelijk al 9 maanden voor vertrek geboekt worden. Dat betekent, dat zowel Nico als ikzelf graag uiterlijk 31 december 2011 van jullie willen weten wat jullie plannen gaan zijn. Dan kan ik samen met Nico in januari op zoek gaan naar de beste deal. Hoe later dat je gaat boeken hoe duurder de vluchten worden is de ervaring die drukke periode.

Hebben jullie extra informatie over Australië nodig, wil je misschien wel naar Nieuw Zeeland? Laat het me weten. Daar waar mogelijk adviseer ik jullie graag. Willen jullie je vragen en plannen via Nico aan mij doorgeven?

Met vriendelijke groeten,

Natalie Martens
Reisbureaumanager Arke


Pak 'em!

Overigens weet u dat e-mailadres van Nico Laumen wel te vinden en zo niet een mail naar deze website is zo gefixt.

En voor keiharde trainingstips en trucs, ook alweer te vinden op de Rescue 2012 site. Waar halen ze het vandaan?  Oja, van hun ambassadeurs natuurlijk, niet de minste!

Rescue 2012 website
Rescue 2012 onderdelen