lifesaving.nl banner 1

Rescue 2010 Alexandria
Jawel, jawel! Belangrijk nieuws wat binnenkomt op de redactie. Vooral voor de thuisblijvers is dit goed nieuws, want zojuist werd definitief bekendgemaakt dat er een drietal freelance reporters door LifeSaving.nl gecontracteerd is voor de wereldkampioenschappen in Egypte. Zij zullen gaan zorgen voor een dagelijkse update van alle gebeurtenissen in Alexandrië. Dus degenen die niet in de gelegenheid waren om een tripje naar de WK te maken, stemmen dagelijks af op LifeSaving.nl om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Mamoura Beach, daar waar het allemaal plaats gaat vinden!

Het zijn ook niet de minsten die we bereid hebben gevonden om te komen helpen.
Voor de analyse van de wedstrijden hebben wij Bart Coolen weten te strikken. Hij is zelf lid geweest van de nationale ploeg en is tegenwoordig trainer bij de brigade Heythuysen. De geruchten gaan dat hij volgend jaar ook nog eens aan de slag gaat als video-analyticus bij de nationale ploeg. Dus dan moet ook de WK wel op zijn bordje passen.
De beeldregistratie is in handen van Adriënne Teley, zij schoot alleen afgelopen weekend al meer dan vijfhonderd foto's tijdens de ILSE wedstrijd in Heythuysen. Daarnaast is ze wedstrijdofficial, dus weet ze ook waar ze moet kijken.
Om dit alles te bundelen hebben we Mary Aelmans zo ver gekregen om eindredacteur te zijn tijdens de WK. Zij schreef al eerder artikels voor LifeSaving.nl, en zal dus dit keer weer alle informatie op een rijtje zetten en in hapklare brokken aan het publiek aanbieden. Het wordt dus smullen hier op LifeSaving.nl!

Overigens zijn we nog steeds in onderhandeling met een vierde freelance reporter, maar daar is momenteel nog geen akkoord mee bereikt.

Moubarak Swimming Pool, daar waar het allemaal plaats gaat vinden!

Alle berichten over Rescue 2010