lifesaving.nl banner 1

Rescue 2008Precies op de tijd voor de feestdagen heeft de DLRG de officiele DVD van Rescue 2008 vrijgegeven. Onderverdeeld in acht hoofdstukken komen alle hoogtepunten en een omvangrijke slideshow van de afgelopen WK op de eerste DVD aan bod. Uiteraard mogen de best-of filmpjes, bekend van de feestavond, niet ontbreken. Op de begeleidende tweede DVD staan naast alle uitslagen en persberichten, ook meer dan 1000 foto's van beide wedstrijdplaatsen, die voor privégebruik vrijgegeven zijn. Kijk snel verder voor onder andere de cover en bestelgegevens.

 

 

 

 

Cover Rescue 2008 DVD

 

De DVD kost € 9,90 (Nederlandse Euro's mogen ook) en de verzendkosten naar Nederland bedragen € 6,- De DVD is te bestellen via de Materialstelle van de DLRG: mailorder[AT]materialstelle[PUNT]dlrg[PUNT]de onder vermelding van bestelnummer 57404045.

 

Kortom voor € 15,90 is er in ieder gavel al een exemplaar onderweg naar het Lifesaving.nl Headquarters voor een review. Eens even bekijken of er nog meer oranje te zien is als alleen Tzcsappie op de voorkant van de DVD.

 

Bron: www.dlrg.de