lifesaving.nl banner 1

JLAJapan heeft de vurige wens om een ticket voor de World Games te verdienen en is met de investeringen in de Life Saving sport van de laatste jaren ook een geduchte tegenstander geworden. Zo blijkt uit de medailles tijdens de grote toernooien.

 

 

 

 

 

Waarschuwing : Deze informatie kan alsnog rare tekentjes bevatten!

  

Aono & Masuro

青野 武士 - Aono Takeshi (Chigasaki SLSC) hier links met zijn teammaatje Masuro Aoki, met de zilveren medaille op de board rescue, nét achter Australië en voor Zuid Afrika, tijdens de Sanyo Bussan International Life Saving Cup. Tijdens de Pool kampioneschappen een aantal weekjes geleden zwom hij nog even 2:03,83. 

 

Masato Ueki

植木 将人 - Masato Ueki (Nishihama SLSC) Deze man behoeft nauwelijks een introductie aangezien hij de heldenstatus in eigen land verwierf met zijn bronzen beach flags medaille tijdens de Australische Kampioenschappen in 2007. Wat wil je met een lengte van 1 meter 66 en een kilootje of 60 schoon aan de haak. Life Saving mag dan niet zo bekend zijn in Japan, Beach Flags kent iedereen.

 

Kazuya Suzuki

 鈴木 一也 - Kazuya Suzuki (Chigasaki SLSC) zwom onader andere met zijn teamie, Aono Takeshi, een nieuw Japans Record van 1:37,17 op de Torpedo Estafette tijdens de Japanse Kampioenschappen en ook hij zocht zijn heil een tijdje in Australië.

 

Takashi Takahashi

高橋 崇 - Takashi Takahashi (Niijima LSC) hier rechts wist diezelfde paar weken geleden samen met zijn team het Japans Record 4x25 pop en de Line Throw te verbeteren in respectievelijk; 1:28,73 en 13,76. Ook een stukje varen op de Surfski is wel aan hem besteed.

 

No Pic!

長竹 康介 -  Yasushi Nagatake Concha (Nishihama SLSC) werd ook al eens uitgezonden naar Australië, voor de nationale kampioenschappen in 2007.

 

Masahiro

林 昌広 - Masahiro Hayashi (LSC Yugawara) Hierboven te zien tijdens Rescue 2006. Hij wist onlangs het Japans Record op de 100 meter popduiken met zwemvliezen scherper te stellen op 59,95.

 

Kaoru Aya Ito

伊藤 彩香 - Kaoru Aya Ito (LSC Kuzyuukuri) Werd 27e in de Surf Race finale tijdens de Australische kampioenschappen 2008 en verder haalde ze daar een halve finale Iron woman en een kwartfinale Board Race.

 

Hiromi Inagaki

稲垣 裕美 -  Hiromi Inagaki (Otake SLSC / Ryutsu Keizai LSC) Moet het vooral van haar beste onderdeel de 100 meter popduiken met zwemvliezen hebben.

 

Ran Kaoru Suzuki

鈴木 郁蘭 - Ran Kaoru Suzuki (Niijima LSC) wint hier met haar teammaatje een legendarische gouden medaille. Tijdens de Sanyo Bussan International Surf Challenge wisten ze namelijk de overheersende concurrentie uit Zuid Afrika en Australië de baas te blijven.

 

Mayo Nakasone

中曽根 麻世 - Mayo Nakasone (LSC Kuzyuukuri) Deze 25 jarige is de Japanse Iron Woman kampioen en wordt geroemd om haar combinatie van kracht en uithoudingsvermogen.

 

No Pic!

藤原 梢 -  Fujiwara treetop (Hiratsuka Shonan LSC) kon haar landgenote, Masami Yusa, niet afhouden van haar 15e Nationale Beach Flags titel op rij, maar won al eens wk zilver en mag dus toch mee naar de WK in Duitsland.

 

Fujiwara Treetop

遊佐 雅美 - Masami Yusa (Nishihama SLSC) won dus alweer een beach flags titel in eigen land, hiermee is het wel duidelijk waar Japan hoog op inzet.

 

Bronnen:

http://www.umigasuki.com/JLA/rescue08/

SLSA.com.au