lifesaving.nl banner 1

FESSOok een aantal Spanjolen kreeg goeje berichten in postvak in en mogen hun koffers pakken om deze zomer af te reizen naar Berlijn en Warnemünde.

 

Rafael Tamaral (links)

Rafael Tamaral hier links bij de laatste drie, finale Beach Flags EK 2007

 

Oliver Fernández

Oliver Fernández, hierboven links, zocht samen met Rik Op het Veld zijn heil bij de Surfclub van Northcliffe en dit zal hem vast een zetje in de rug richting Spaanse ploeg hebben gegeven, maar toch werd hij slechts tweede bij de Iron man op de Spaanse Kampioenschappen (achter Carlos Alonso)

 

Alcarreño de Salvamento

Rafael Castellano. Er is niet veel meer bekend dan dat deze meneer onlangs 1.51.63 als tempo op de 200 vrij neergezet heeft. Hierboven staat hij in de achterste rij als 3e van links. Uiteraard kunt u hierboven meerdere leden van Spaanse team zien staan als club team van Alcarreño de Salvamento

 

Michael Rodriguez

De half half Spaanse/Amerikaanse nou vooruit half Schotse Michael Rodriguez was al bij de junioren een beer van een vent. Hij is vooral berucht al redder in de Rescue Tube Rescue Race

 

Carlos Alonso & Arnau Elias

Arnau Elias (rechts, op het line throw podium), deze boomlange, sympathieke Spanjaard kan niet alleen snel zwemmen of iets met een touw doen, neen ook het beach sprinten schuwt hij niet. 

 

Carlos Alonso, achterste rij, 4e van links

Zoals gezegd kan Carlos Alonso (achterste rij, vierde van links) ook van alles wat, ook moedigt hij zijn team graag al toeterend aan, maar van de Spaanse herenploeg is hij wel de grootste babemagnet.

 

No pic!

Itziar Abascal

 

No pic!

Lorena Morón

 

Ana Guimarey Vázquez

Ana Guimarey

 

Concepción Escatllar (midden)

Concepción Escatllar hierboven in het midden, maakt haar korte lengte meer dan goed met een zwemsnelheidsverdubbelaar.

 

Irene Zomora, Maartje van Keulen, Patricia de Diego

Patricia de Diego (rechts) heeft deze keer enorme mazzel dat ze niet hoeft te strijden tegen Maartje van Keulen. Normaliter maakten die twee elkaar het leven zuur tijdens het fenomeen dat Super Life Saver heet

 

No pic!

Diana Moreno 

 

UPDATE: De Spanjaard met de 6 meter armen, Fernando del Villar en Saul Santana hebben de FESS aangegeven dat ze niet beschikbaar zullen zijn voor Rescue 2008, dit om sportieve en persoonlijke redenen.