lifesaving.nl banner 1

De seniorenploeg is momenteel in voorbereiding op het WK-rescue te Australië. De ploeg bestaat uit Monique Driessen, Maartje van Keulen, Ineke Goossen, Sandra Temmerman, Anneloes Peulen, Maike Op ‘t Veld, Hans Vijge, Ruud Huijts, Ruud van Bommel, Rik Op ‘t Veld, Robert Hendriks en Jeroen Koster met als trainers Nico Laumen en René Peeters.



Zij zullen van 14 t/m 18 februari a.s. deelnemen aan het WK-rescue welke wordt gehouden in Australië. de poolwedstrijden worden gehouden in Geelong en de oceanwedstrijden worden gehouden in Lorne. Deze is in de buurt van Melbourne. De ploeg zal op 8 februari vertrekken richting Melbourne.

Als voorbereiding heeft de ploeg een trainingsstage afgewerkt in Nederland. Daar het momenteel te koud is om op het strand of op zee te trainen is er gebruikt gemaakt van de zwembaden in Nijmegen, Arnhem en Zevenaar, de beachhal te Aalsmeer en de fittnes/krachttraining bij Lagendijk training op Papendal. Als afsluiting hebben we nog meegedaan als training bij het NK-EHad te Eindhoven.
Via de link “Foto’s van de Nationale ploeg” kunt u foto’s bekijken van de stage.

Tijdens de wedstrijden willen we via deze weg de resultaten en onze ervaringen aan iedereen doorgeven.

rescue1