Alweer geen nieuws.

Another day, no story.

Heeft u de verslagen van gisteren gelezen. Dan kent u deze ook al.


Ja, het is nog steeds mooi weer. Ja, we zijn vanochtend weer naar het zwembad geweest. Ja, we zijn vanmiddag weer naar het strand geweest. Ja. Ja. Ja!! JA!!!!!

Nou….eigenlijk…. was er iets wel anders vandaag. Er was de gelegenheid om trainingen over te slaan, onder het motto "uitrusten". Op je luie reet liggen en niets doen, heet dat hier.

Alleen de echte bikkels zijn nog naar het zwembad en het strand geweest. Er is dus zeker wel getraind maar omdat er volgende week wel een zwaar EK op het programma staat (Oh ja? Ja!) moet er wel voldoende rust zijn. Morgen gaat er weer ouderwets geleden worden.

HighLight van de dag : de reputatie van Hieronimus (broer van huismus) achter het stuur (van welk voertuig dan ook) was hem vooruit gesneld. Auto’s die hem aan zien komen zoeken spontaan de vangrail op. Gelukkig zonder ernstige gevolgen.

Ander HighLight : de eerste waarschuwingen van de hotel-leiding zijn uitgedeeld. Nog niet officieel maar we zijn genoteerd. Overigens waren andere waarschuwingen (niet van de hotel-leiding) niet terecht en deze worden dan ook niet in de lijst opgenomen.

Ander nieuws ontvangt u morgen van Ollie, die morgenochtend pas aankomt op het eiland en ons dus mooi op de hoogte kan brengen van de gebeurtenissen in Nederland. "Hoe was het thuis".

Tot zover.

Dit was Brandhout. Goedenavond. Terug naar Hilversum.

Twitter Feed

by acls us

Login