Ollie is ook dabei

Zonder enige waarschuwing werd mij verteld dat ik de pen in ontvangst had genomen, dus hier zit ik…Nou ja, we beginnen al heel vroeg, namelijk om 3 uur ‘s morgens!! Toen kroop Ollie zijn bedje uit om op weg te gaan naar het prachtige eiland in de Atlantische Oceaan. De rest lag toen nog fijn te slapen, althans dat neem ik aan..


Na een vlekkeloze reis landde de nog heel witte Ollie op het vliegveldje in Tenerife! Totdat er enkele binnennederlandse bekende bruine bikkels aan kwamen lopen en mij meesleurde hun busje in! Eenmaal in het hotel werd ik geconfronteerd met de dagelijkse routine van het Tenerifese leven! Niet slecht moet ik zeggen, dat verhaal van de wuivende palmbomen was inderdaad waar!Want met mij kwam ook de wind flink opzetten, resultaat: een strand vol met kites en windsurfers die op de golfjes aan het spelen waren. Dus toen moesten we tussen de bambino’s door onze training doen, wat leidde tot een regelrechte aanvaring tussen Kuep en een spaanse pizza!

Na dit akkefietje lekk0r eten, jamjam…Toen werd het pas echt feest, want het kon toch ECHT niet dat sommige van ons het diner in omgekeerde volgorde afwerkte. Na vele boze blikken en een officiele klacht hebben we daar eigenlijk niets meer van gehoord. Want wat we toen hoorden…oooooeeeeeAaaaaqqqqquuuuaaa!!! Jahoor, het kon ook niet anders, Smaike knoeipot als ze is had bieten op haar _ _ _ _ e n……….je raadt het al..spijkerbroekspijpen. Want dineren in de korte broek is toch echt verboden! Voor de heren dan, feministen hier ook!

Ok, dus toen zaten we vol met toetjes en ook ander eten. Daarna nog een korte evaluatie van gisteren vandaag en morgen. Een drankje voor sommigen en het bedje voor andere sommigen. Nu de grote vraag nog…Naar wie gaat de pen?? Een likje aan de vinger en de gelukkige winnaar is Kuep! Meer nieuws volgt….

Twitter Feed

by acls us

Login