De eerste dag

De eerste wedstrijddag zit erop.


Vanochtend om 07:15 vertrok de eerste bus met Nico, Rene en Jolanda naar Santa Cruz. Dit voor de ploegleiderbespreking om 09:00 uur. De andere bus met de sporters en de auto van Hans vertrok om 09:00 uur (verschil moet er zijn). Bij de organisatie waren het weer Spaanse toestanden. Men wist nog van niets en de organisatie leek vandaag pas wakker te worden. Om 11:00 uur (werd 11:45) was er de openingsceremonie. Nederland was goed zichtbaar met hun oranje shirts.

Om 15:30 moest de SERC-ploeg in afzondering waarna om 16:00 uur de wedstrijd begon. Nadat het gastland als eerste aan de beurt was kwam Nederland. Dit onder de bezielende leidng van de SERC-captain Jeroen. Binnen de 2 minuten had men alle slachtoffers (8 personen en 2 dummy´s) onder controle. Ook was Jeroen bezig met reanimatie van 1 drenkeling. Omdat in de loop van de wedstrijd de stopwatch van de hoofdscheidsrechter het ging begeven, waardoor Italie 2 minuten en Belgie 25 sec langer de tijd hadden voor hun wedstrijd, heeft Nederland hun stopwatch beschikbaar gesteld aan de jury.
Nu ging natuurlijk alles goed. Op het einde heeft de jury zich verontschuldigd en aangegeven dat men ging bekijken hoe men de waardering ging doen omtrent de lange tijd. Hierdoor is er vandaag geen uitslag gekomen voor dit onderdeel. Morgenvroeg voor de wedstrijd zal de uitslag bekend worden gemaakt. Onze inschatting (Jolanda, Rene, Nico) is dat Nederland bij de voorste moet eindigen.

Morgen beginnen we met de wedstrijd om 10:00 uur.

groeten

Rene en Nico

Twitter Feed

by acls us

Login