Dag 2

Hallo allemaal daar in Nederland,

Daar zijn we weer. Jullie vragen je natuurlijk af hoe het vandaag was ??!! ietsiepietsie minder goed dan gisteren. Laat ik maar met de minder leuke zaken beginnen: dq´s 4 x 25 pop heren (heat), Ineke en Niels bij de reddingswissel (heats) en onze dames tikten als eerst aan bij de 4 x 25 pop maar werden helaas ook gedisq. Jullie begrijpen het al ….. onbegrip, verdriet alom maar dat hoort nu eenmaal ook bij de sport en zoals het echte toppers betaamd, gaat het nu allemaal al weer wat beter en ligt iedereen in zijn of haar bedje om een goede nachtrust te hebben en er morgen weer fris en vrolijk tegenaan te gaan. It isn´t over till the fat lady sings (als je niet weet wat dit betekent moet je maar ff googelen).

Dan nu snel tijd voor de leuke en goede prestaties: natuurlijk was daar allereerst de uitreiking van de bronzen medaille voor onze SERC-mensen, Ruud wist het NR op de 200m. hindernis van 1989 tot op 17/100 te benaderen. Hij werd met 1.06.97, 1e in de B-finale. De heren werden op 4 x 50 hi., 6de in de A-finale, Maike won de B-finale van de 100m. reddingswisselslag in een nieuw PR en Maike won ook de 100 m. lifesaver in de B-finale. Maartje werd 4de in de A-finale van de 100 m. reddingswisselslag. Sandra werd 6e en Monique 4de in de A-finale van de 100m. lifesaver. Sandra zwom zich bij de 200m. hi. in de A-finale naar een 6de plaats en Maartje naar een 7de. En dan nog een zilveren medaille voor onze dames bij de 4 x 50m. hindernis est.

We gaan maar afronden nu we de meest belangrijke zaken aan jullie hebben toevertrouwd. We gaan nog snel douchen en dan ook het bedje in.

Adios en tot morgen,

Nico, Rene en Jolanda.

Twitter Feed

by acls us

Login