Afsluiting succesvol EK en WG dmv een etentje

Gisteravond dus. Van de ene verassing in de andere.

 

Verzamelen bij de Euromast werd er gezegd, maar waar gaan we eten?!

 

Verassing 1: Nou in de Euromast dus, op ongeveer 92 meter hoogte! Vanwege de topprestaties! ;)

 

Maar wat gaan we dan eten?

 

Verassing 2: Een verassingsmenu! :P

 

Het begon met wat eenvoudige warme broodjes en omdat de trek bij velen al groot was, verdwenen ze als zoete broodjes...

 

Verassing 3:

Nou laat de tweede ronde maar komen. "Hier zijn de broodjes" hoorden we en daar kwamen de broodjes aan. Maar wacht eens! Wat gebeurt hier! Sinds wanneer is Erica Terpstra serveerster bij de Euromast?! Het werd dus letterlijjk over de grond rollen van het lachen! Nadat we weer waren opgestaan en we weer netjes op onze stoel waren gaan zitten, bleek dat ze speciaal voor ons kwam!!! Omdat onze ploeg zoveel medailles had gewonnen op de World Games, zijn de World Games ook in een ander licht komen te staan binnen het NOC*NSF, vertelde ze. Ook kon ze tijdens de WG alleen bij de opening zijn ( Goh, je was ons bijna niet opgevallen Erica! ;-P Stel je een saaie, volle VIP-tribune voor en opeens Springt er een grote vrouw op, als een gek zwaaiend met een oranje sjaal :-D  ZIE FOTO!)  Dat kwam ze nu dus een beetje goedmaken... Geslaagd met vlag en wimpel dus!

 

Erica Terpstra

 

Natuurlijk ook even de Wereld Record Diploma's aan de dames uitreiken :-D

Gelukkig bleven wij heren ook niet zonder, we kregen nog even de Oorkondes van de 3e plek op de Medley Relay tijdens de EK, de medailles zijn nog steeds onderweg zo bleek helaas pindakaas.

 

Gelukkig bleek ze net zo (of nog erger) van ouwehoeren te houden als wij, dus vlogen de grappen en grollen al direct van links naar rechts over de tafel.

 

Vooral het moment toen Erica een bord voor zich kreeg met 5 piepkleine blokjes tomaat was Hi-La-Risch. Ze had namelijk onlangs afgesproken met één of andere minister dat we meer op onze voeding moesten gaan letten, maar dit vond ze toch echt belachelijk!!! Toen kon Hans het natuurlijk niet nalaten om te roepen dat ze dat vlak ervoor al in de keuken was geweest (als je het niet snapt, denk ff door)... Waar iedereen, inclusief Erica, weer dubbel om lag. De sfeer was dus prima en al gauw vlogen de verhalen van de EK ‘98, Olympische Spelen, Oranje en Willem Alexander over de tafel.

 

Vanwege de TOPprestaties, gingen we natuurlijk ook voorzien van een lekker drankje even naar de TOP van de Euromast, met een schitterend uitzicht over heel Rotjeknor! \0/ Zelfs Erica ging even mee, alhoewel ze het altijd verrot vond dat liften gingen piepen (alarm) dat het te zwaar was! LOL Kijk dan ben je Benar Sibuk! (Goed Bezig)

 

Toen we aan het toetje toe waren, moest Erica nog even na een verjaardag, dus moesten we snel even een groepsfoto maken. Het resultaat is ook hieronder te zien! Gelukkig loopt Rik (rechtsonder) naast me net te laat te ouwehoeren, dus sta ik nog enigszins normaal op de foto... Jammerrrr poging 1 Rik!
 

het feestteam

Ondertussen was ook nog gebleken dat de mensen die aanwezig waren, van de week gehoord hadden dat ze ook de ploeg voor de WK in februari in Australie vormden, dus dit was gelijk een goede teambuilding oefening. Op naar OZ!!!

Twitter Feed

by acls us

Login