lifesaving.nl banner 1

kalender
Naast dat we aan het einde van het jaar lijstjes maken, (waarover later meer) kijken we ook altijd vooruit, naar wat er komen gaat. Al enige tijd geleden kwamen er op het forum meldingen binnen van evenementen die het komende jaar plaats gaan vinden. Of nét iets eerder. Hoe dan ook zijn we zelf nog flink aan het speuren geweest om al het Life Saving in de buurt, of zeer groots en belangrijk keihard in onze kalender te nagelen. De een is wat sneller met plannen dan de ander, dus er gaat nog genoeg bij komen. Maar toch willen we nog even een oproep doen. Wat moet er nog in onze kalender bij?

Dat mag uiteraard in de comments, op het forum, via het contactformulier (waar veelvuldig gebruik van gemaakt wordt (waarvoor nog dank)) en uiteraard de verschillende mailadressen.

Kan altijd handig zijn. Ook waarschijnlijke data van nog waarschijnlijkere evenementen kunnen wij gewoon opnemen. Wordt ook beroemd en stuur in! Uitnodigingen en dergelijke zijn dus ook van harte welkom. Kan gewoon met een simpel mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een kind kan de was doen.

Let ook op hoe vol een november of december al is. Of een lekker vollopend 2011. Geen Life Saver hoeft zich te vervelen.

Gezellig november 2010
feestmaand december 2010
Aanvulbaar 2011