lifesaving.nl banner 1

Tanja van Essen © Stefan Jacobs fotografie

Terwijl de meeste sportverkiezingen van het jaar 2009 allang voorbij zijn lopen die van Europese Life Saver van het jaar nog steeds en hebben we er nog eentje extra bij. "Onze" Tanja is namelijk genomineerd voor sportvrouw van het jaar in Alblasserdam. Dat kunnen we als Life Saving Promotors en liefhebbers natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Uiteraard zijn er nog veel andere genomineerden, dus wordt Tanja Alblasserdamse sportvrouw van het jaar? Stem nu!

 

Voor de overige genomineerden verwijzen we u graag naar de stempagina. De redenen om Tanja te nomineren krijgt u wel van ons kado:

 

Tanja van Essen

Zwemster Tanja van Essen (15) is Europees Kampioen 'Lifesaving' op het onderdeel 'Linethrow' bij de 15-19 jarigen en heeft zilver behaald op het onderdeel Simulated Emergency Response Competition. Tijdens het NK Lifesaving 'pool' (binnenwater) heeft ze een eerste plaats op de 200 meter hinderniszwemmen behaald. Tanja doet aan wedstrijdzwemmen en reddendzwemmen. Bij Z&PC Wiekslag is ze drie keer kringkampioen geworden en won twee keer zilver op Z-H Kampioenschappen. Op de foto (boven) is Tanja in het water te zien net na haar winst op het EK Reddend zwemmen.

 

Sport belangen Alblasserdam

 

Op onderstaande pagina kunt u uw stem uitbrengen, scroll daarvoor helemaal naar beneden. Let op: u hoeft niet bij elk onderdeel een persoon te kiezen om toch een stem op Tanja uit te kunnen brengen! Op 29 januari wordt mede door deze stemmen bepaald wie er de sportman/vrouw/ploeg en talenten van het jaar worden. Succes!

 

Stem nu via www.deweekkrant.nl op Tanja!