lifesaving.nl banner 1

Agenda

Even lekker er tussen uit. Weg uit de sleur en even iets leuks doen, dat kan ook weer helemaal in 2010. We zijn druk bezig geweest de kalender voor 2010 helemaal vol te knallen en daarvan is het resultaat nu wel zichtbaar. Sterker nog, er komen nog steeds uittips bij. Zo hebben we voor u alvast de data van een aantal Nederlands wedstrijden, de DLRG Trophy (met de bijbehorende plaatsen) en Cup, is de Belgische kalender ook geïntegreerd en zijn er nog wat grotere buitenlandse wedstrijden toegevoegd. Kortom nu al meer dan overvol. Waar kunnen we zoal naartoe?

 

Uiteraard zijn we nog altijd op zoek naar toevoegingen en zijn we benieuwd naar wijzigingen. Dit alles kan natuurlijk via het contactformulier, of via het welbekende forum.

 

Voor het gemak zullen we de DLRG Trophy 2010 het komende jaar zullen we er even uitlichten. De data werden ons toch ineens op een presenteerblaadje aangereikt. Dat alles via de collega's van Rettungssport.com, waarvoor dank.

 

DLRG Trophy wedstrijdplaatsen 2010

 

Eens even kijken hoe ver het precies is, uitgaande van twee Life Saving steden in Nederland, waar vandaan iedereen zijn eigen berekening wel kan maken.

 

Trophy I - 26 juni 2010 - Haltern am See.

Deze plaats kennen we nog van het afgelopen Trophy seizoen, lekker dichtbij dus. 

Zevenaar: 1;19 uur

Echt: 1;39 uur

 

Trophy - II - 14 augustus 2010 -  Ehmetsklinge, Heilbronn

Een nieuwe plaats voor een Trophy wedstrijd in de buurt van Karlsruhe, dus nog steeds goed te doen.

Reistijden:

Zevenaar: 4;08 uur

Echt: 3;40 uur

 

Trophy III - 4 september 2010 - Wannsee, Berlijn.

Ook op deze historische plek zijn de deelnemers van de Trophy wedstrijden al eens eerder te gast geweest.

Zevenaar: 5;14 uur

Echt: 5,34 uur

 

Het lijkt haast of er gepland wordt op Nederlandse deelname. Kan het nog dichterbij?

 

Bekijk ook vooral de jaarkalender per maand voor een gedetailleerder overzicht. Vooral rond de maanden augustus en september is nog enige onduidelijkheid over wat wanneer precies is, als bepaalde evenementen al doorgang vinden. Houdt de agenda dus in de gaten!

 

LifeSaving.nl Jaarkalender