lifesaving.nl banner 1

Nieuw!

Ook LifeSaving.nl moet met de tijd mee en heeft alweer enkele kleine veranderingen doorgevoerd. Ook staan er nog een paar grotere op stapel. Zo hebben we gisteravond een nieuwe sectie geopend. Benieuwd naar wat er veranderd is/gaat worden?

 

Allereerst zijn er in het menu een tweetal nieuwe pagina's toegevoegd. Naast de verzameling bekende clubcaps , is er nu ook een pagina direct bij de hand met de laatste Nederlandse Records en de nieuwste puntentabellen . Dit alles met dank aan Fossiel © - zwemagement informatie!

 

Het nieuwe hoofdmenu

De nieuwe pagina's onder het hoofdmenu.

 

Verder is er sinds nu ook weer een waardevolle aanvulling aan de inhoud van LifeSaving.nl. Artikelen over het trainen van onderdelen. Omdat dit zo fonkelnieuw is en we de auteurs van de artikelen willen ondersteunen, is dit alleen beschikbaar voor ingelogde leden. Nog steeds geen lid van dé Life Saving Community van Nederland? Maak hier een account aan!

 

In de loop van de tijd zal deze sectie flink uitgebreid gaan worden met artikelen.

 

Ook training staat in het menu!

Ook dit is terug te vinden in het menu!

 

Last en zeker niet least gaat LifeSaving.nl echt met de tijd mee! *knip technisch verhaal* Op 22 januari zal naar alle waarschijnlijkheid de backoffice van de site compleet gerenoveerd worden naar Joomla! 1.5. Ja wij van LifeSaving.nl zijn nog uit de tijd van Joomla 1.0. In eerste instantie zal dit op het eerste gezicht niet veel veranderen aan de site.  Om maar een voorbeeld te noemen, draait ejc2009.nl ook al op Joomla! 1.5. Hadden we al gezegd dat die site voor altijd terug te vinden blijft onder ejc2009.lifesaving.nl?! Ook de collega's van SurfSki.info gaan binnenkort over, eens kijken hoe daar de renovatie verloopt!

 

Einde van deze dienstmededeling.