lifesaving.nl banner 1

Who da master?!Dat vroegen we het grote publiek de afgelopen weken en een commentaar dat we kregen! De antwoordmogelijkheden zouden namelijk niet eerlijk zijn. Dan te bedenken dat dit pas de vierde poll was op Lifesaving.nl en dat er waarschijnlijk nog wel moeilijkere vragen met dito antwoorden zullen komen. Enfin op naar de uitslagen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het overgrote deel van onze stemmers staat te popelen om met Ocean te mogen beginnen deze zomer. Gelukkig zet de zomer dit jaar al vroeg in, nu nog hopen dat de zomer een  beetje doortrekt tot diep september. Dan zou de dikke 75% van stemmers extra gelukkig Ocean kunnen beleven.

 

Poll: Dat was Pool, op naar Ocean!

 

Vijf mensen gaan liever van de zomer niets doen dan een stukje Ocean, uitgezonderd van de mensen die in juni nog in een zwembad zullen vertoeven. Of de twee mensen die in het zwembad blijven hangen dat op vakantie doen, of in Gouda en/of Echt is onbekend. Nee we vergeten de pool specialisten van Nederland niet, die zouden daar ook wel eens bij kunnen horen. Zijn er dan niet veel, dat wel.

 

Vijf Life Savers kijken ondertussen al weer uit naar het nieuwe Pool seizoen. Dat Pool seizoen zal in oktober weer echt aanvangen. Dan wordt het ook al weer hoog tijd om richting de NK te gaan kijken en werken, zeker met het oog op Rescue 2010.

 

Sinds de invoering van Ocean in Nederland, zo'n 12 à 13 jaar geleden, zijn er nog wel twee stemmers onder een grote steen blijven wonen. Of natuurlijk gewoon niet goed genoeg geïnformeerd over het heugelijke feit dat Ocean heet. Tipje onzerzijds: kies een leuk evenement uit de kalender en kom alleen al eens kijken!

 

Voor de volgende poll hebben we de vraag Reddingsbrigade. Moeilijk?! Welnee, als je het goede antwoord weet niet. Succes!