lifesaving.nl banner 1

EJC-2011-poster
Vanuit ons geweldig hostel het eerste verslag van ‘’het’’ EJK 2011 te Denemarken! De eerste dag begon in voor sommige al vroeg om half 8 op Schiphol. Vanuit hier vlogen wij naar København Airport. Hier werden wij door taxi Vijg en Coolen opgehaald! Korfbal team Nederland werd in alle vreugde verwelkomt in Kopenhagen! Na wat correcties waren we ook van deze naam af.


In het Hostel zijn we begonnen met alle overbodige luxe de gang op te gooien gezien team Suis ons dit voordeed.

wifi wifi wifi wifi wifi wifi
Weer zo'n wifi-junkie! Waar zagen we dat eerder?!

Next stop: zwembad København swimming pool! Na kennis te hebben gemaakt met het naakt douchen én de uitleg van hoe en waar extra te wassen, mochten we eindelijk het zwembad in. Een mooi en nieuw zwembad, 2m diep en mooie startblokken. Lekker een stukje gezwommen alles even kort doorgenomen. Ook de sauna werd  niet overgeslagen.  Er werden even wat Deense kronen ingeslagen en wat eten gekocht. De dames lasten hun nagellak sessie in.

Na een lekker diner bij phØnix met de nodige lappen vlees, hamburgers, pasta’s en niet te vergeten vitamientjes.  Er stonden ook van zo’n leuke zout en peper stelletjes waar af en toe seksuele dingen mee uitgebeeld werden, de verveling sloeg toe. 

juniorenhumor
Die twee zwarten helpen die witte gewoon opstaan! Aardig!

Daarna zijn we lekker ons bedje gaan opzoeken en hebben lekker geslapen. Om 8 uur zijn we opgestaan en gaan ontbijten en om kwart over 9 zijn we naar het strand gereden om dat eens te gaan verkennen. Toen we de boards klaar aan het maken waren kwam Majke er achter dat ze haar skeg vergeten was (dat werd dus een liedje zingen).

Daar even fijn getraind daarna weer even naar het zwembad, daar kwamen we erachter dat de poppen spekglad waren en de torpedo’s niet te buigen. Maar Majke en Ruud deden het zeer goed bij de linetrow. Na de training is het heren team de sauna nog uitgegooid met de reden dat we niet naakt waren….

Terug gekomen bij de hostel heerlijk niks gedaan en een heerlijk (en dat is niet sarcastisch) avondeten in het hostel gehad. Nog even een spelletje “Donkey” gespeeld met een paar Norren en als finishing touch nog innovatieve teammeeting.

Morgen is gewoon morgen!

Namens de junioren,
Godnat
Vi ses i morgen

Robert, Linda en Ruud