lifesaving.nl banner 1

Reddingsbrigade EJC Life Saving 2009

Ene Jolanda van Dalen en Raymond van Mourik in de mailbox. Razend enthousiast over "hun" evenementje. *kuch* Niets van hun natuurlijk! Van ons allemaal! Omdat dit EJC in alle Life Saving geheugens gegrift moet gaan worden, is er nog wat extra ruimte gemaakt voor sponsoren in de skyboxen, in de dagprogramma's en op de website. Sterker nog, wie het meest maalt, het eerst plaats krijgt! Ook als VIP behandeld worden?

 

Na de European Junior Championships Life Saving (EJC) 2008 in Nederland, zijn wij door de Europese Life Saving organisatie gevraagd, om het in 2009 opnieuw te organiseren.
Conform de presentatie in de AV op 16 mei, zullen we er dit jaar een compact maar wederom spectaculair evenement van maken.

Het EJC is een evenement, dat voor zowel jong als oud een genot is om naar te kijken. Het EJC 2009, zal plaatsvinden van vrijdag 4 september tot en met zondag 6 september. Het EJC 2009 wordt op vrijdag 4 september op bijzondere wijze geopend.
Drie dagen lang zullen er door verschillende landen, waaronder Nederland als gastland, allerlei zware, competitieve wedstrijdonderdelen worden afgewerkt, die afgeleid zijn van het reddingswerk.

Deze drie dagen zullen vele toeschouwers trekken, die tijdens wedstrijden de sporters aanmoedigen. De zwembadonderdelen (Pool Events), zullen plaatsvinden in het ‘Pieter van den Hoogenband zwemstadion’ van ‘Nationaal Zwemcentrum De Tongelreep’ te Eindhoven. De Open Water onderdelen (Ocean Events), zullen gehouden worden bij het ‘Dagstrand E3-strand’ te Eersel.

Uiteraard worden er bij de organisatie van een dergelijk toernooi ook de nodige kosten gemaakt.
Aangezien dit evenement wordt georganiseerd door Reddingsbrigade Nederland, willen wij vragen of uw reddingsbrigade interesse heeft om het evenement te sponsoren. In de bijlagen vindt u de verschillende sponsormogelijkheden, tevens de extra’s die u als sponsor kunt verwachten.
Mocht u interesse hebben om sponsor te worden van het EJC Life Saving 2009, kunt u voor meer informatie en/of vragen, contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0255 - 545 858.

Het is ook mogelijk, om individueel sponsor te worden. Dit kost u eenmalig € 25,00. Indien u bij het evenement aanwezig bent, staat er een hapje en een drankje klaar en kunt u vanuit die ontspannen sfeer, genieten van de openingsceremonie en het daarop volgende SERC (EHaD) onderdeel.

Mede dankzij de steun van alle leden van de reddingsbrigade, hopen wij weer een spetterend evenement te kunnen organiseren. Wij danken u bij voorbaat voor uw steun! Graag vernemen wij binnen 4 weken of u gebruik wilt maken van een van onze sponsormogelijkheden.

Voor meer informatie, zie bijlagen of kijk op www.ejc2009.nl.
U kunt ook contact opnemen met sponsorcoördinator van het EJC, Peter Linssen, via telefoonnummer 06 – 1090 00 06.

Met vriendelijke groet,

Jolanda van Dalen     &     Raymond van Mourik
Bestuurslid Sport               Directeur Reddingsbrigade Nederland

 

EJC 2009 Programma

Sponsormogelijkheden EJC 2009