lifesaving.nl banner 1

Van 12 t/m 15 september zal het Nationale Junioren-team gaan deelnemen aan het Europees Kampioenschap LifeSaving voor Junioren, in Rome (het zwembad in Anzio en het strand bij Lido di Ostia). De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de voorbereiding en volgende week zullen we gaan kijken wat het resultaat van de inspanningen is.


Op zaterdag 9 september om 06:15 (!!) vertrekken we (het team, de begeleiding en een aantal suporters) vanaf vliegveld Düsseldorf richting Rome. Ook vertrekt er een busje met nog meer supporters en materialen richting de Italiaanse hoofdstad, zodat we de beschikking hebben over onze eigen boards en voldoende aanmoedigingen.

Het meisjes-team bestaat uit Maike op het Veld, Marianka Peeters en Leone Kelleners uit Echt, en Saskia Coolen en Eveline Mestrom uit Heythuysen. Het jongens-team wordt gevormd door Niels van Dalen, Peter Crijns, Martin Teley en Ruud van Bommel uit Heythuysen, en Tim Metsemakers uit Echt. Voor noodgevallen staan Ilvy van Grimbergen (Heythuysen) en Michael Moonen (Weert) klaar.

Natuurlijk zullen we proberen om via deze web-log de belevenissen en resultaten door te blijven geven.

Tot volgende week !!

Vijg