lifesaving.nl banner 1

Brekend nieuws!! Tenminste, als we de Duitse berichten mogen geloven wordt er momenteel vaart gemaakt aan het Italiaanse strand. Er is storm op komst en dat heeft niet alleen betrekking op de feestavond. Nee ook de Italiaanse wind en golven gaan van zich doen laten spreken. Verstaan we waarschijnlijk toch niets van, maar omdat dan het risico bestaat dat er onderdelen geschrapt moeten worden, (waar hebben we dat ook alweer eerder gezien op de EjK?!) worden de wateronderdelen vandaag zoveel mogelijk gedaan en mogen morgen de kanonnen op het strand loos.


Misschien maai ik nu wel wat gras voor de voeten van Herr Jugend Bundes Trainer weg ("Inderdaad, Hemd. Beetje jammer. En er zijn overigens twee Herrn Jugend Bundes Trainers" – Ron en Hans), hij vertelt het verhaal nog maar een keer ("Lijkt me nogal overbodig" – Ron en Hans). Want dit willen we u alvast niet onthouden: het eerste beeldmateriaal van een medaillewinnaar?! ("Kijk, da’s dan wel weer leuk" – Ron en Hans) (Tipje mijnerzijds: Klik op de foto’s)

896521dfe5

Ok heel flauw, hij is nog een beetje verlegen, het is natuurlijk ook niet mis zo’n EjK podium. We zullen het nog een keer proberen:

b562395ba5

Kijk em eens blij zijn! En terecht natuurlijk, wij zijn ook minstens net zo blij ermee!

Voor de andere (Duitstalige foto’s) zie hier: http://www.dlrg.de/Fotos_der_JEM.35250.0.html

Met dank aan: http://rettungssport.com

Hemd
Paddle BoardMember of the Dutch Life Rescue Group