EJC 2012 - Ocean & Live updates van Robert Groot [update 5]

flags-dames
En we gaan weer verder met free-lance reporter Robert Groot, die update alsof z'n leven er vanaf hangt.


Oud nieuws van gisteren, geldig voor vandaag via Bondscoach Bart Coolen: Het nieuws voor morgen is, dat er door de afwezigheid van een fatsoenlijk strand een swim-run wordt gehouden, ipv een RSR. Het strand is te smal om met voldoende personen naast elkaar te starten.

De ocean dag is begonnen. Bij de mannen begonnen ze met de boardrace. Ivo finishte in de serie mooi als 2e, dus die zien we vanmiddag terug in de finale. Joep en Jelmar hadden beetje pech met starten dus jammer genoeg geen finale voor hun. Bij de dames half uur vertraging met de beachflags want ze hadden het veld 2meter te kort gemaakt...

Board heren: 1 Daniel Roggenland, 2 Bernard Cahill 3. France. Ivo na een ongelukkige start terug in het veld gevochten en een 10e plek binnen gehaald. Nederlandse dames zijn bik.de beachflags gestrand in de series.

Via Lifesaving in Germany: Nadine Stache und Daniel Roggenland gewinnen sensationel das Board Race.
Nadine ließ die Britinnen Elli Parker und Lily Nichols hinter sich.
Daniel, der bereits beim DLRG Cup zeigte, dass mit ihm zu rechnen ist, verwies Bernard Cahill aus Irland auf den zweiten Platz. Der 3. Platz ging an Julien Fourneix aus Frankreich.

Bij de boardrace dames zijn ook alle dames gestrand un de series. Finale werd gewonnen door een duitse gevolgd door 2 britten. Bij de beachflags heren is Ruben door naar de A finale, en Jelmar in de B finale. Voor ivo is het nog afwachten welke finale het wordt, want er wordt nog protest aangetekend door de nederlandse coaches. Want volgens deze scheidsrechters mag er met armen "gehinderd" worden..

Beachflags talent komt op in Nederland! Ruben 3e op de beachflags!!! De andere 2 ook super gelopen in de B finale!

News flash van Christina Jacobs:
En een bronzen medaille bij de heren beachflags
Nu de run swim run....de wind trekt aan dus het zal spannend worden

flags-brons-ruben

de swim run heren en dames zijn ook weer afgewerkt met de volgende resultaten Jelmar 5, Ruben 10, Ken 11, Tanja 8, Fiona 20 en Marlou 32.

De nederlandse dames boardrescue hebben de B finale gewonnen. De A finale is gewonnen door de spaanse dames, als 2e Groot-Brittanië en als 3e Frankrijk. We gaan nu naar de Nederlandse jongens in de A finale kijken

De jongens laten zien in vorm te zijn! Jelmar en ivo grijpen in een spannende race het brons op de boardrescue!!! Ierland 1 en Groot-brittanië 2

Dames mooi door naar de A finale op tube estafette

De heren gaan ook gemakkelijk door naar de A finale tube estafette.

De heren gaan ook gemakkelijk door naar de A finale tube estafette.

Door een dis voor italië met de tube, is belgië eerste gevolgd door spanje en duitsland. Nederlandse dames netjes 5e geworden.

Heren tube relay ook mooie 5e plaats. 1 spanje, 2 italië en belgië op 3. En hiermee maakt het een eind aan EJC 2012! Nederlandse ploeg heeft zeker boven verwachting gepresteerd!

ITA-NED-GBR

Twitter Feed

by acls us

Login