LifeSaving.nl Pool Meeting 2011 - Uitnodiging

LifeSaving.nl Pool Meeting

Na een vroegtijdige aankondiging is het nu tijd om in te gaan schrijven voor de 3e LifeSaving.nl Pool Meeting. De clubs die een voorinschrijving hadden gedaan hadden vorige maand al de gelegenheid om in te schrijven, maar vanaf nu mag iedereen een plaatsje op de competitie veilig stellen. Overigens, niet alleen de naam van de wedstrijd is veranderd ten opzichte van vorig jaar, maar er vallen nu ook prijzen te verdienen!

Net als vorig jaar zullen we gebruik maken van het wedstrijdbad van 'De Wisselaar' aan de Terheijdenseweg in Breda. De wedstrijd is dit jaar op zondag 21 augustus. De accomodatie zal toegankelijk zijn vanaf 13.00 uur, inzwemmen zal aanvangen om 13.30 uur. Meer informatie over het programma is te vinden in de bijlagen.

Beelden van de editie vorig jaar.

Waar vorig jaar iedereen gewoon lekker naar huis ging na de wedstrijd, gaan er nu ook enkele prijzen uitgereikt worden. Niet op de traditionele manier, maar lekker vernieuwend, zoals men dat van ons gewend is. Er worden twee klassementen opgemaakt voor de beste dagprestatie, er komt een winnaar bij de senioren open en een winnaar bij de junioren t/m 18 jaar (dames en heren gemengd, er wordt gekeken naar het beste aantal punten voor één onderdeel). Daarnaast worden er door de LifeSaving.nl redactie terplekke twee Rookie awards uitgereikt voor de beste nieuwkomer bij de senioren en bij de junioren t/m 18 jaar (wederom dames en heren gemengd).

Daarnaast is deze wedstrijd een mooie gelegenheid om de nationale juniorenploeg en nationale seniorenploeg nog een keer aan het werk te zien in het zwembad voordat ze afreizen richting resp. Denemarken en Spanje.

Inschrijfformulier en verdere informatie is te vinden in het blauwe kader hieronder. Meer informatie nodig of inschrijven? Het contactadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zien jullie graag allemaal tegemoet op 21 augustus!

Concept Programma
Inschrijfformulier / Entry Form
Wedstrijdbepalingen / Competition Conditions
Vrijwaringsverklaring /  Disclaimer

2e LifeSaving.nl Limietwedstrijd - Review
LifeSaving.nl Limietwedstrijd - Uitslagen

Twitter Feed

by acls us

Login