Toch weer een nieuw WR in Italië

fin_salvamento
Het is weer lente! En dus weer hoog tijd voor de Italiaanse Lente kampioenschappen in Livorno. Waar de vorige keer iedereen lekker chill z'n baantjes afmaakte, was het nu weer volle bak er tegenaan. Met of zonder piek, maar altijd zonder pak. En dus toch alweer een nieuwe Wereld Record. ZONDER pak, want dat is wat tegenwoordig altijd gevraagd wordt verboten is. Hoe snel?


48,36 48,23

Dus dan weet u wel op welk onderdeel.

Simone Procaccia

Simone Procaccia flikte het weer. Op 'zijn' onderdeel 100 meter popduiken met zwemvliezen verbreekt hij zijn PR in een bijna perfecte race. De wereldkampioen en wereldrecordhouder op dit onderdeel, had dan wel niet hier specifiek naar toegetraind, maar was daarom ook dubbel blij. "Deze keer was het ook nog eens zonder superpak!" Aldus de heer Procaccia. Zijn trainerswissel betaalde dus direct uit, terwijl het alleen maar 'beter' wilde doen. Dat lijkt redelijk gelukt. Meervoudige hulde leek ook minstens op z'n plaats voor Federico Pinotti, die de gashendel ook weer redelijk flink opendraaide.

Voor alle andere, wederom retesnelle, tijden hebben we weer een paar linkjes opgetrommeld, te zien onderaan deze pagina.

Uitslagen Italiaanse Lentekampioenschappen
Nieuwsbericht op federnuoto.it
Nieuwsbericht leesbaarder door Google Translate
Wereld Record Site

Twitter Feed

by acls us

Login