lifesaving.nl banner 1

Met nog een week voor de German Cup dan eindelijk begint, zit de angst er goed in bij onze Oosterburen. Waarom? Omdat de die gekke Hollanders ook weer komen! Maar liefst 10 hele Nederlanders op 238 atleten uit 10 verschillende landen, maar zoals de Bundestrainerin Anne Lühn al zei: "De Nederlandse dames waren in de afgelopen jaren al zeer sterk, met name in de estafettes, maar nu zijn ook de heren heel sterk geworden." Maar gelukkig houdt ze ook rekening met Spanje en Australië... Dit heugelijke feit is ook terug te vinden alhier (Duitstalige PDF).

Anne Lühn
Bondscoach Anne Lühn

Waar ze geen rekening mee gehouden had, was dat Martin Bürger ziek zou worden. Gelukkig stond de vervanging al te trappelen. Helemaal AUS BERLIN van het sympathieke OE OE Oewe, komt Tobias Knoll de Duitse Strijders versterken, jawel.

Tobias Knoll
Tobias Knoll

Bij de deelnemende landen is dus bij dit lijstje, nog een land toegevoegd. Zoals gezegd Spanje. Die moeten ook een aardige duit in het Life Saving zakje kunnen doen. Wel opvallend is dat, Italië slechts met 2 personen gaat deelnemen.

Al deze en alle andere info over de Deutschlandpokal staat hier (Duitstalige PDF) Voor de mensen die bij de opening kunnen zijn, de uiterst korte toespraken van nog geen 2 A4-tjes de man van Korruptio en de burgemeester staan er ook alvast in. Succes met de voorbereiding!

Oja, vergeet u niet te stemmen! (klik).