lifesaving.nl banner 1

Zwembad de Tongelreep Er waren al enkele geruchten dat er een extra wedstrijd op de kalender zou staan in 2009, maar vanaf gisteren is de figuurlijke dobbelsteen geworpen. De bal is aan het rollen, dus nu hebben we jouw input nodig!

Allereerst: de geplande datum voor de wedstrijd is 22-2-2009, dit is de enige dag dat het zwembad nog vrij is in februari. De wedstrijd zal duren van 13.00 tot 17.00 uur, en vindt plaats in het 4 x 50m trainingsbad in Zwembad de Tongelreep het Pieter van den Hoogenbad Zwemstadion in Eindhoven. Er staan zes onderdelen op het programma: 200m hindernis, 100m lifesaver, 50m popduiken, 100m popduiken met zwemvliezen, 100m reddingswisselslag en 200m superlifesaver (in die volgorde). Er zal ongeveer ieder half uur een nieuw onderdeel gestart worden.

Je kunt inschrijven op maximaal 3 onderdelen en minimaal 1. De inschrijfkosten zullen afhangen van het aantal starts en het totaal aantal deelnemers, dus daar kunnen we momenteel nog niks over zeggen.

Laat zo snel mogelijk weten of je hier aan mee wilt doen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een reactie te posten op het forum. Deze wedstrijd kan alleen doorgaan bij voldoende opgaves, dus wacht niet en geef je nu op!